Norris Hamilton’a Karşı Yarışmanın Havalı Olduğunu Söyledi!

Norris Hamilton’a Karşı Yarışmanın Havalı Olduğunu Söyledi!

Lando Norris, Lewis Hamilton'a hayran olduğunu söyledi ve yedi kez Dünya Şampiyonu olan rakibi ile yarışmanın oldukça havalı olduğunu ifade etti.

Lando Norris, Lewis Hamilton'a hayran olduğunu söyledi ve yedi kez Dünya Şampiyonu olan rakibi ile yarışmanın oldukça havalı olduğunu ifade etti.

Hamilton'ın eski takımı olan McLaren'in sürücüsü Norris, 2019 yılında gridde yer almasından bu zamana kadar geçen dönemde sık sık 38 yaşındaki pilot ile kıyaslandı.

Norris Formula 1’de Hamilton'ın dominant olduğu bir zamanda bizleri karşısına çıktı ve Mercedes sürücüsü 2020 yılında Michael Schumacher'in uzun zaman süren yedi Dünya Şampiyonluğu rekorunu kırdı ve 2021 yılında tarihte 100 pole pozisyonu ve yarış galibiyetine ulaşan ilk sürücü olarak karşımıza çıktı.

Norris, Hamilton ile ilişkisinin nasıl geliştiği sorusuna ise şaka ile cevap verdi: "Lewis'e pek çok açıdan ilham verdiğimi düşünüyorum." diyerek sözlerine başlayan sürücü sözlerini şu şekilde sürdürdü.

"Son birkaç aydır biraz daha fazla sohbet ettiğimizi ve birbirimizi biraz daha fazla tanıdığımızı düşünüyorum."

"Bence bu oldukça güzel bir şey, ona ve Formula 1'de başardıklarına ve ona büyük bir saygı duyuyorum."

"Ben, bu tür insanlara nasıl biri olduklarını ve ne düşündüklerini öğrenmek için çok fazla soru soran biri değilim. Bunu daha ince bir şekilde yaparım ve sadece nasıl düşündüklerini ve onları onlar yapan, özel kılan şeyin ne olduğunu anlamaya çalışırım."

"Bu yüzden bu insanlarla vakit geçirmekten mutluyum - ve 'insanlar' derken hangi spor dalında olursa olsun zirvede olan, çok saygı duyduğum insanları kastediyorum."

"Farklı takımlarda olduğunuzda kaynaşmakta zorlanıyorsunuz. Ben de çok konuşkan biri değilim, bu yüzden herhangi biriyle gerçekten çok fazla sohbet ettiğim söylenemez, geçmişte ve şu anki takım arkadaşlarım muhtemelen tüm gridde en çok konuştuğum kişiler."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

"Hamilton benim için her zaman çok ilham verici oldu. Bugün Formula 1 pilotu olmamın ya da Formula 1 pilotu olmak istememin nedenlerinden biri de o. Bu yüzden şimdi ona karşı yarışıyor olmak garip. Geçen hafta sonu ona karşı biraz yarıştım ve bu çok havalı. Bunu yapabilmek bir onur."

"Hamilton McLaren'a hâlâ çok saygı duyduğunu söylüyor ve McLaren'ı hâlâ çok seviyor. Ayrıca bizim iyi olmamızı istiyor, bu güzel bir şey çünkü kariyerine başladığı yer burası. Kariyerinize nerede başlarsanız başlayın, bir şekilde onlara bir şeyler borçlu olursunuz ve McLaren bana bu fırsatı verdi, bu yüzden onlar için bir şeyler yapmak istiyorum." ifadeleri ile sözlerini tamamladı.