Alfa Romeo, Türkiye'de Büyümeye ve Kampanyalarıyla Müşterilerine Avantajlar Sunuyor

Alfa Romeo, Türkiye'de Büyümeye ve Kampanyalarıyla Müşterilerine Avantajlar Sunuyor

Ünlü marka Alfa Romeo, Türkiye'de eskisine göre hızla büyümeye devam ediyor.

2023 yılının 8 ayında, önceki yıllara göre grafikte 11 kat büyüme sağladı. Alfa Romeo'nun Tonale modeli, Türkiye genelinde en çok talep gören modellerden biri haline geldi ve bu büyümeye önemli katkı sağladı.

Alfa Romeo, ülkemizdeki popülerliğini daha da artırmaya devam ederken, müşterilerine özel bir Eylül kampanyası düzenleyerek Alfa Romeo'yu tercih etmek isteyen herkese özel ve cazip fırsatlar sunmaya çalışıyor.

Alfa Romeo, bir aydan fazla bir süredir modellerinin fiyatlarında değişiklik yapmazken, Eylül ayının içerisinde Stelvio ve Giulia gibi iki modelinde nakit ödeme, kredi indirimleri veya nakit ve takas desteği gibi avantajlar sunuyor.

2022 yılının Ekim ayında piyasaya sürülen Stelvio, Türkiye pazarına Mart ayında giriş yaptı. Makyajlanan Stelvio ve Giulia modelleri için Türkiye pazarında 200 bin TL nakit indirimi veya tercihlere bağlı olarak 150 bin TL takas desteği sunuluyor. Ayrıca, Koç Fiat Kredileri üzerinden tercih edilecek olan 400 bin TL'ye 12 ay vadeli %0,99 faiz oranına sahip kredi kampanyası da sunuluyor.

Eğer müşteriler Alfa Romeo Tonale modelini tercih ederlerse, Eylül ayına özel bir paket kampanyası faaliyete geçiriliyor. Bu özel kampanya çerçevesinde, Driving Assistance Pack ve Sunroof veya bu iki özellik bir arada bulunan otomobildeki donanım, ilgili tek bir paket hediye ediliyor. Ayrıca, müşteriler talep etmeleri halinde 150 bin Türk Lirası takas desteği veya 400 bin Türk Lirasına 12 ay vadeli %0,99 faiz oranına sahip kredi kampanyası da sunuluyor.

Advertisement