Hamilton'dan Ferrari Açıklaması Geldi!

Hamilton'dan Ferrari Açıklaması Geldi!

2023 yılında Mercedes ile anlaşması sona erecek olan ve takımı ile henüz bir anlaşma yapmayan Hamilton'ın ismi uzun bir zamandır Ferrari ile geçiyordu. Monaco Grand Prix'si öncesi medyanın sorularını yanıtlayan Hamilton bu konu ile ilgili de konuştu.

2023 yılında Mercedes ile anlaşması sona erecek olan ve takımı ile henüz bir anlaşma yapmayan Hamilton'ın ismi uzun bir zamandır Ferrari ile geçiyordu. Monaco Grand Prix'si öncesi medyanın sorularını yanıtlayan Hamilton bu konu ile ilgili de konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu hafta sonu karşımıza çıkacak Monaco Grand Prix'si öncesinde Hamilton, geçtiğimiz dönemlerde İngiliz ve İtalyan basınında yer alan haberler için de bir konuşma yaptı.

Ferrari ile görüştüğü haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Hamilton, bu iddiaların spekülasyon olduğunu ifade etti.

7 kez dünya şampiyonluğu yaşayan 38 yaşındaki sürücü, "Sanırım medya geçen hafta iptal edilen yarışın ardından sıkıldı ve bu iddiaları ortaya attı. Mercedes ile görüşüyoruz ve yeni bir sözleşme konusunda anlaşmak üzereyiz" ifadelerini kullandı.

İtalyan takımın mevcut sürücüleri Carlos Sainz ve Charles Leclerc 2024 yılının sonuna kadar takımla yarışlarda boy gösterecek.