Mayıs 2023 Dacia Kampanyası

Mayıs 2023 Dacia Kampanyası

​​​​​​​Mayıs ayı Dacia kampanyası, 2023 Dacia sıfır araç kampanyaları ve mayıs ayı Dacia kampanyası. Tüm Dacia modellerinde geçerli olan kampanyalar mayıs ayına özel olarak sıfır Dacia sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Mayıs ayı Dacia kampanyası, 2023 Dacia sıfır araç kampanyaları ve mayıs ayı Dacia kampanyası. Tüm Dacia modellerinde geçerli olan kampanyalar mayıs ayına özel olarak sıfır Dacia sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Mayıs ayında bir Dacia otomobil sahibi olmak isteyenler için Dacia özel fırsatlar sunuyor. Dacia, 3 yıl üretici garantisine ek olarak 2 yıl uzatılmış garanti ile toplam 5 yıl olacak şekilde tüm Dacia modellerinde fırsatı kullanıcılara sunuyor. Bu garanti kapsamında aracın yaptığı arızalar, ücretsiz orijinal yedek parça ve 7/24 yol yardımı Dacia sahiplerine sunuluyor.

Dacia resmi sitesi üzerinden yapılacak olan siparişlere özel olarak Dacia Finans’tan kullanılan tüketici kredilerine dosya masrafını almıyor. Ayrıca online sipariş veren kullanıcılara aracın ilk periyodik bakımı da ücretsiz olarak sunuluyor.

Dacia Finans’tan kullanılan kredilerde hemşirelere ve çiftçilere özel indirim imkanı Dacia tarafından sunuluyor. Bu kapsamda Dacia Finans’tan alınan kredilerde hemşire ve çiftçilerden dosya masrafı alınmıyor ve araç fiyatlarında 6.000 TL indirim sağlanıyor.

Mayıs ayına özel Dacia Duster 679 bin 900 TL’den, Dacia Jogger 730 bin TL’den, Dacia Sandero 634 bin 900 TL’den ve Dacia Sandero Stepway 618 bin TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.

Mayıs Ayı Dacia Duster Kampanyaları

Dacia Duster modelleri mayıs ayına özel 160 bin TL kredi için 12 ay yüzde 3.24 faiz imkanı ile sıfır Dacia sahibi olmak isteyen kullanıcılara sunuluyor.

Mayıs Ayı Dacia Jogger Kampanyaları

Dacia Jogger modelleri mayıs ayına özel 160 bin TL kredi için 12 ay yüzde 3.24 faiz imkanı ile sıfır Dacia sahibi olmak isteyen kullanıcılara sunuluyor.

Mayıs Ayı Dacia Sandero Kampanyaları

Dacia Sandero modelleri mayıs ayına özel 160 bin TL kredi için 12 ay yüzde 3.24 faiz imkanı ile sıfır Dacia sahibi olmak isteyen kullanıcılara sunuluyor.

Mayıs Ayı Dacia Sandero Stepway Kampanyaları

Dacia Sandero Stepway modelleri mayıs ayına özel 160 bin TL kredi için 12 ay yüzde 3.24 faiz imkanı ile sıfır Dacia sahibi olmak isteyen kullanıcılara sunuluyor.