Renault’un Yeni SUV Modeli Yollara Çıktı

Renault’un Yeni SUV Modeli Yollara Çıktı

Yeni Renault Austral Gökçeada’da test sürüşlerini gerçekleştirdi. Sektör yetkilileri arasında yer alan Dr. Berk Çağdaş, “SUV gövde tipi ve C-SUV alt segmenti Türkiye’de her geçen gün daha da güçleniyor. Bugün Türkiye’de satılan her 2 araçtan 1’ini C segme

Yeni Renault Austral Gökçeada’da test sürüşlerini gerçekleştirdi. Sektör yetkilileri arasında yer alan Dr. Berk Çağdaş, “SUV gövde tipi ve C-SUV alt segmenti Türkiye’de her geçen gün daha da güçleniyor. Bugün Türkiye’de satılan her 2 araçtan 1’ini C segmenti modeller oluştururken, en çok satılan gövde tipinde de SUV modeller yer alıyor. Bugüne kadarki en iyi Renault olarak konumlandırdığımız, aynı zamanda da Autobest jürisinin "2023 Avrupa'nın Satın Alınacak En İyi Otomobili" ödülüne layık gördüğü Yeni Renault Austral ile C segmentindeki hakimiyetimizi güçlendiriyoruz. Türkiye’de daha sportif Esprit Alpine donanımıyla satışa sunulan ilk model olma özelliğine sahip yeni Renault Austral, verimli 160 bg mild hybrid motor seçeneğiyle de çok iddialı. Kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına hem teknolojik hem de tasarım özellikleriyle cevap veren yeni Renault Austral ile beklentilerin de üstüne çıkıp C-SUV segmentinde liderliği hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Bu sene 6 bin adet satılması amaçlanan Austral, tüm duyguları harekete geçiren silüeti ve özenle şekillendirilen güçlü çizgileri ile yüksek kalite algısı ile karşımıza çıkıyor. 3D derinlik efektli yüksek teknoloji arka farları ve ön farlarda elmas şeklini almış desenler gibi detaylar ile de Renault markasının yeni 'duygusal teknoloji' tasarım ilkeleri ön plana çıkıyor. Daha özgün bir görünüm adına isteğe bağlı bir şekilde bizlere sunulan çift renk seçeneği de uygulanıyor. Çift renk uygulamasına baktığımız zaman tavan Yıldız Siyah renk ile karşımıza çıkıyor. Bizlere sunulan bu renk bununla beraber köpekbalığı anten, ayna kapakları, ön tamponda yer alan hava girişleri ve eşik panelinde karşımıza çıkıyor. Yeni Renault Austral, Techno Esprit Alpine versiyonu için geçerli olmak üzere elmas kesimli Daytona Siyahı 20 inç alaşım jantlar ile karşımıza çıkıyor. Tüm jant modellerinin merkezinde yeni Renault logosu da karşımıza çıkıyor.