Yeni Teaser Görüntüleri İle Mustang Tanıtıldı

Yeni Teaser Görüntüleri İle Mustang Tanıtıldı

Shelby Mustang için çok yakın zamanda kapımızı çalacağının sinyallerini verdi. Durum bu haldeyken, Shelby'den 15 Aralığa işaret ediyor. Tabi bunun yanında birde yeni nesil Mustang otomobilin içerisinde bulunduğu bir dizi teaser görüntüleri elimize ulaştı.

Shelby mustang için çok yakın zamanda kapımızı çalacağının sinyallerini verdi. Durum bu haldeyken, Shelby'den 15 Aralığa işaret ediyor. Tabi bunun yanında birde yeni nesil Mustang otomobilin içerisinde bulunduğu bir dizi teaser görüntüleri elimize ulaştı.

Shelby hayranlarının duyduğunda kulağına çokta yabancılık çekmeyecekleri tarih zira 15 Aralık 2009, eski Shelby Automobiles'in tekrardan Shelby American kimliğine büründüğü tarih. Shelby şirketi, 2006'da Hertz GT-H ile Shelby Mustangs'in geri dönüşünün ardından 1990'ların sonunda ve 2000'lerin başında başına zor işler getirmişti.

Yukarıda bahsi geçen bu duruma baktığımızda, yeni bir duyuru yapmak için 15 Aralık tarihinin tercih edilmesinin tesadüf olmadığı konusundaki şüphelerimiz bulunuyor.

Shelby American 2009 yılında kendi duyurduğu haberi, 1965 Shelby GT350'nin 45. Yıldönümü için getirmişti. GT350 üretimini 2020 yılında sonlandıran Ford, Shelby'nin kendi versiyonu için bir tasarlama yapmayacağı anlamı taşımıyor bu duruma baktığımızda ise işler tam da burada karıştığını söyleyebiliriz, bunun sebeplerinden bir tanesi Ford'un modern Shelby mustang'leri (GT350 ve GT500) tamamen Ford tarafından Shelby markasıyla üretime devam etmesi. Signature veya Super Snake Edition modelleri de özel versiyonlar da Shelby tarafından tasarlanmış ve sunulmuştu. Ford'daki GT500 ve Mach 1 bekleme istasyonunu elinde bulunduran Shelby GT350 bekledikleri zaman gelmiş olabilir.

GT500, 2007'de yeniden piyasaya dönmesinin ardından, Shelby oldukça güç üreten ve ince ayarlanmış süspansiyonla beraber GT500KR'yi tanıtıma çıkarmıştı. Ford, açıklamalara göre kısa süre önce karbon fiber paketini GT500 versiyonunun özelinde bıraktığını açıklamıştı. Fakat bu GT500KR geleceğinin habercisi olabilir miydi? Öyle umuyoruz ki, bunun gerçekliği hakkında durumu görmek için 15 Aralık tarihini sabırsızlıkla beklemekteyiz.