2022 Ford Mondeo Çin’de Görücüye Çıkıyor

2022 Ford Mondeo Çin’de Görücüye Çıkıyor

Ford Mondeo modelinin Avrupa pazarında ortaya 2022 Mart ayında satışa çıkacak olmasına ve arkasından yeni bir otomobilin gelmesinin öngörülmemesine karşın, yeni otomobil Çin’de şimdiden görücüye çıkıyor.

Amerikan otomobil üreticisi Ford, 19 ila 28 Kasım arası gerçekleşecek Gangzhou 'Auto-Show' etkinliğinde yeni jenerasyon Mondeo'yu ziyaretçilerine tanıtacak. D sınıfı orta segment aracın ilk görselleri daha öncesinden ilgililere sunulmuştu.

Halihazırda olan Ford Mondeo modelinin Avrupa pazarında ortaya 2022 Mart ayında satışa çıkacak olmasına ve arkasından yeni bir otomobilin gelmesinin öngörülmemesine karşın, yeni otomobil Çin’de şimdiden görücüye çıkıyor.

Yeni Nesil Ford Mondeo Hakkında Öne Çıkanlar

Çin Endüstri Bakanlığı’nın sergilemiş olduğu görüntülerde yeni araç bütünüyle ve ayrıntılarıyla görülmekte. Bunlar stil olarak, şöyle bir gösterilmiş olan Ford Evos Crossover tarzına benziyor. Örnek verecek olursak LED ışıklanladırmalar tamamen aynı biçimde, motor kapağı ve kaputu ise çerçeveli.

Çin’in orta segment Yeni Mondeo aracı 2,0 lt’lik turbo benzinli motoru ünitesi ile işliyor. Yapabildiği maksimum hız saatte 220 km/s. Hibrit seçeneğine dönüştürülemeyen otomobilin boyutları ise şöyle; uzunluğu 4935 m, genişliği 1875 m, yüksekliği 1500 m. Yeni araç Evos’tan daha uzun, ama daha dar ve daha az yükseklik ölücülerine sahip.

Yeni Ford Mondeo hakkındaki gelişmelerden haberdar olmak için sitemiz aracbul.com ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizleri takipte kalın.