2024 Yılında Çıkmasını Beklediğimiz BMW i5 Touring, Tanıtıldı

2024 Yılında Çıkmasını Beklediğimiz BMW i5 Touring, Tanıtıldı

BMW 5 Serisi 2023 yılında değişim içerisine girecek. Bavyeralı üretici, yeni nesil üretimlere önemli adımlar atmayı planladığı ve 2023'te tanıtacağı 5 Serisi modellerine i5 adını vereceği elektrikli otomobilleri ailesine ekleyecek.

Gelenekçi yapısını bozmayan BMW 5 Serisi 2023 yılında değişim içerisine girecek. Bavyeralı üretici, yeni nesil üretimlere önemli adımlar atmayı planladığı ve 2023'te tanıtacağı 5 Serisi modellerine i5 adını vereceği elektrikli otomobilleri ailesine ekleyecek. Uzun süredir takibinde bulunduğumuz bu modeli merakla beklemekteyiz. Gördüğümüz üzere Alman üretici BMW’nin, i5'in yanına ek olarak birde station wagon modellerini ekleyecek.

İsminin i5 Touring olacağını duyduğumuz bu model yakın zamanda daha fazla detay sunacak. BMW, 4 Serisi ve i4 modeli ile takip ettiği yolu devam ettirdiği taktirde iki modelin de birbirinden farklı özellik ve tasarımlara sahip olmayacak olduğunu belirtebiliriz. Alman üretici 4 Serisi ile birlikte ürün yelpazesindeki model boşlukları güzel bir şekilde dolduracağını söyleyebiliriz.

BMW 4 Serisi İçten Yanmalı Motorlarla Satın Alınabiliyor

Hepimizin bildiği üzere yeni nesil 4 Serisi modeli içten yanmalı motorlarla satın alınabiliyor. Hatta bu modeller sadece içten yanmalı motorlar şeklinde satış sunulmaktadır. Bu sebepten dolayı BMW, tamamıyla elektrikli i4 için geniş bir alan açmış olacak. 4 Serisi Gran Coupe'nin tasarımından faydalanan elektrikli model, geniş ailelerin yanı sıra elektrikli otomobil kullanıcılarına da cazip modeller sunmayı bir hayli başarıyor.

BMW 5 Serisi bu elektrikli ürün yelpazesini çeşitlendirmesini arttırmak için elinden geleni yapacak. i5 Sedan ve i5 Touring modelleriyle beraber hem aile hem de ev kullanıcılarına hitap eden bu marka, G60’la birlikte bu iki modelinde satışına başlayabilir. İddialar arasında yer alan söylentilere göre elektrikli station wagon, 2024 yılında piyasaya sürülecek.

Advertisement