Volkswagen ID Buzz Üç Farklı Versiyon İle Geliyor

Volkswagen ID Buzz Üç Farklı Versiyon İle Geliyor

Üç farklı versiyon ile gelecek Volkswagen ID Buzz oldukça kullanışlı bir minivan olacak. Bu sayede araç birçok kesime hitap edecek

Volkswagen ID Buzz modeli ile oldukça fazla segmente hâkim olmayı amaçlıyor. Çok yakın bir tamamen bir EV üreticisi olacak Alman otomotiv devi, ID Buzz'ı üç farklı versiyon ile satışa sunacak. Bu sayede araç birçok kesime hitap edecek. Oldukça kullanışlı bir minivan olacağını belirtelim. ID Buzz, hem aileniz ile geziye çıkabileceğiniz konfor odaklı bir araç olarak dikkatleri çekiyor. Ayrıca eşyalarınızı taşımanıza olanak sağlayacak bir hafif ticari araç olacak. Zaten bu iki versiyon ID Buzz ve ID Cargo isimleri ile gelecek.

Volkswagen'in Avrupa'da modeli 6 koltuklu binek versiyonu ile satışa sunulacak. Marka özellikle modelin Uber gibi toplu mobilite çözümlerinde kullanılabileceğini düşünüyor. ID Buzz, rakiplerinin aksine kabininin içerisinde oldukça lüks donanımlarla gelecek. Bu da kendisinin özellikle Uber kullanıcılarının göz bebeği olabileceğini bizlere gösteriyor.

Çevrimiçi Olarak Satışa Sunulacak

Volkswagen, ID Buzz'ı çevrimiçi olarak satışa sunacak. Bahsi geçen bu üç versiyon arasından resmi site üzerinden istenilen versiyon seçilebilecek. Bu üç versiyonun ikisinin isimlerini biliyor olsak da detaylar henüz kesinleşmiş değil. Üçüncü versiyon ise bizi daha da heyecanlandırıyor.

MEB platformunu kullanacak ID Buzz ve ID Cargo modellerinin 300 bgvgüç ile gelmesi bekleniyor. Önümüzdeki yıl Avrupa'da satışa sunulacak olan model, Amerika'ya ise 2023 yılında giriş yapacak.

Advertisement