Honda Temmuz Ayında 2 Farklı Fırsat Sunuyor

Honda Temmuz Ayında 2 Farklı Fırsat Sunuyor

Honda Temmuz ayı fırsatları devam ediyor.

Honda, teknolojisi ve sportif sürüş deneyimi ile Türkiye’nin en sevilen Sedanotomobillerinden biri olan Civic Sedan modellerine yönelik Haziran ayına özel kredi kampanyasını başlattı.

Standart versiyonlarda yer alan zengin donanım, performansı ve yakıt verimliliği ile rakipleri arasından sıyrılan Honda Civic Sedan, Temmuz ayında bütün donanım paketinde sunulan kampanya ile dikkat çekiyor.

Honda Civic Sedan modellerine özel 90.000 TL’ye kadar kredilerde %0,99’dan başlayan faiz oranı ile 12 ay taksit imkânına da yer verildiğini belirtelim.

3 Farklı Versiyon İle Sunuluyor

Honda Civic Sedan, şu anda iki farklı motor seçeneğinin toplam üç farklı versiyonunu bizlere sunuyor. 1.6 litre hacimli benzinli motorun hem standart hem de LPG'li seçeneğini sunan Honda, bu üniteden 125 beygir güç, 152 Nm tork alabiliyor. Her iki araçta da sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) kullanılıyor.

Daha yüksek performans arayışında olan müşterileri de unutmayan Honda, 1.5 litre hacimli, turbo beslemeye sahip motoru da araca uyguluyor. 182 beygir güç, 220 Nm tork üretebilen üntie de aynı otomatik şanzımanla satılıyor.

Honda’nın SUV segmentinin abilerinden olan CR-V; güçlü ve verimli motoru, üstün konfor seviyesi, şık tasarımı ve güvenlik donanımları ile Temmuz ayına özel kredi kampanyası kapsamında 150.000 TL kredi kullanımına %0,99 faiz oran ve 12 ay vade seçeneği ile karşımıza çıkıyor.

CR-V modellerini, yine 1.5 litre hacimli, turbo beslemeli motorla sunan Honda bu araçta ayrıca hibrit seçenek de yer alıyor. Bu otomobilde, 2 litre hacimli benzinli motora elektrik motoru eşlik ediyor. Donanım seviyeleriyse 1.5 motor için Elegance, Executive ve Executive+ olarak belirlenmiş.

Advertisement