Volkswagen ID. Buzz İçin Yeni Paylaşım Geldi: "Kemerlerinizi bağlayın!"

Volkswagen ID. Buzz İçin Yeni Paylaşım Geldi: "Kemerlerinizi bağlayın!"

Volkswagen, elektrikli minibüsü ID. Buzz için yeni bir paylaşımda bulundu. Volkswagen, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Volkswagen, ID. Buzz modeli hakkında bilgiler paylaştı. VW ID. Buzz, 2022 yılında görücüye çıkacak.

Alman otomotiv şirketi Volkswagen, elektrikli minibüsü ID. Buzz için yeni bir paylaşımda bulundu. Volkswagen, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Volkswagen, ID.Buzz modeli hakkında bilgiler paylaştı. VW ID. Buzz, 2022 yılında görücüye çıkacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Volkswagen ID.Buzz ismini aslında daha önce de duymuştuk. Alman otomobil markasının elektrikli minibüs modeli uzun bir süredir bekleniyordu. Volkswagen ID. Buzz'ın çıkış tarihi de merak edilen konular arasında kendine yer buluyor. Yeni elektrikli minibüsü bekleyen kişilerin meraklarını canlı tutmaya çalışan şirket fark yaratmayı sürdürüyor diyebiliriz.

Volkswagen, ID. Buzz modelinin farlarını ve LED aydınlatmasını sergileyen ID.Buzz tasarımıyla dikkat çekiyor.

Volkswagen tarafından yapılan paylaşımda, bir ikonun DNA'sına sahip ID. Buzz'ın yakında geleceğini belirtiliyor. Ayrıca şirket, 2022'nin ID. Buzz modelinin yılı olacağını da söyleyelim.

Aracın üretim versiyonu 2022'de piyasaya sürülecek elektrikli minibüsün bir kargo minibüsünden otonom bir minibüse kadar çeşitli varyantlarda geleceği de beklenenler arasında yer alıyor.

Advertisement