Subaru, STI E-RA Aracıyla Tokyo Auto Salon’da Yer Alacak

Subaru, STI E-RA Aracıyla Tokyo Auto Salon’da Yer Alacak

Subaru, Ocak ayında yapılması planlanan 2022 Tokyo Auto Salon için çeşitli sportif konseptlerin tanıtımını yapmak için çalışmalarına devam ediyor.

Subaru, Ocak ayında yapılması planlanan 2022 Tokyo Auto Salon için çeşitli sportif konseptlerin tanıtımını yapmak için çalışmalarına devam ediyor. En çok öne çıkan aracı STI E-RA modeli. Bu otomobilin tamamen elektrikli bir güç aktarma organı olacağı duyumlarımız arasında. Gösteri için üretilen araç, performanslı EV modeli geliştirmek için bir projenin lansmanı olarak bizlere sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Subaru, konsept aracının ön yüzünün göründüğü bir teaser görüntüsü ile bizlere yeni otomobilini gösterdi. Kırmızı rengi ile görmüş olduğumuz STI E-RA, yeni WRX modeline bakarak bir hayli farklı görünmekte. Otomobildeki C şeklinde LED gündüz sürüş farları ile STI logosu kırmızı renk ile birleşince ortaya bambaşka bir araç çıkmış.

Aracın güç aktarması dört tekerlekten çekiş sistemine bunun yanı sıra ön ve arkada birer elektrik motoruna sahip olacağını düşünmekteyiz. "C" şeklindeki DRL'lerin, WRX modelinden çok 2022 BRZ'den ilham aldığını bizlere gösteriyor. Kim bilebilir belki STI'ye özel bir Solterra modeli gelebilir.

Tokyo Auto Salon’da JDM'ye özgü WRX S4 STI Sport R donanım paketinde WRX STI performans konsepti de yer alacak. Subaru Tecnica International'dan alacağı büyük arka kanatla beraber, ön ızgaradaki STI amblemine yakışacak kırmızı renkte aerodinamik kiti ve bazı ek güncellemelerle tanıtımda boy gösterecek.

İki konsept otomobil de, Levorg STI performans konsepti ve Makuhari Messe'deki yerini alacak. Subaru son olarak BRZ GT300'ün beraberinde çeşitli sportif güncellemeler alan BRZ STI performans aracıda olacak.

Advertisement