TOGG Tesisinin İnşası Hızla Devam Ediyor

TOGG Tesisinin İnşası Hızla Devam Ediyor

TOGG inşası tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde firma ile ilgili detayları öğreneceğiz ancak şu an gidişatın hızlı olduğunu belirtelim.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, yaklaşık bir sene önce üretimlerin gerçekleşeceği tesisin temel atma törenini gerçekleştirmişti. 18 Temmuz 2020 tarihinde başlayan tesisin yapımı şu sıralarda hız kesmeden sürüyor. Fakat TOGG, bu tesisin bir yılda nerelere geldiğini göstermek için kullanıcılarla bazı detaylar paylaştı.

TOGG 12 Aylık Süreci Paylaştı

Tesisin üretimdeki ilk yılını kutlamak isteyen TOGG yetkilileri, bu 12 aylık süre içerisinde neler yapıldığını paylaştı. Geldiğimiz noktada boya, gövde, montaj ve enerji tesislerinin temel yapılarının oluşturulmaya başladığı net bir şekilde görülüyor. Ekipman siparişlerini veren üretim grubu, videonun sonunda 2022 yılında üretime hazır olacaklarını da belirtiyor. Yani ilk modellerin üretimi bundan yaklaşık 1 yıl sonra başlayacak.

Geçtiğimiz bir yılda yerinde durmaktan bir hayli uzaktı proje. Hatırlarsanız yıla, TOGG'un yeni tasarım patronu ile başlamıştık. Sektördeki önemli isimlerden olan Murat Günak'ı projenin başına geçiren yetkililer, ardından tesisin yapımına ortak olmak isteyen tüketiciler için tesisten 7/24 yayına başlamıştı. Bu yayının sık sık izlendiğini elbette biliyoruz

Advertisement