BMW 2 Serisi Coupé Modelinin İpuçları Paylaşıldı!

BMW 2 Serisi Coupé Modelinin İpuçları Paylaşıldı!

BMW 2 Serisi Coupé yeni jenerasyonu ile karşımıza çıkacak. Eski jenerasyondan izler taşıyan modelin 8 Temmuz'da tanıtılması bekleniyor.

BMW'nin yeni nesil 2 Serisi Coupé modelini tanıtmasına oldukça az bir süre kaldı. Alman marka, Goodwood Hız Festivali'nde örtülerini kaldıracağı modeli hakkında bazı ipuçlarını bizlerle paylaştı. Bavyeralı üreticinin Facebook hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta aracın yalnızca burun kısmına yer verildiğini de belirtelim.

Görselde gölgelendirmeler olsa da bize pek bir şey anlatmıyor ama ışık ayarıyla oynadığımızda çamurluk bölgesine iliştirilmiş M logosu dikkatimizi çekiyor. Anlayacağınız BMW, geçtiğimiz gün fotoğrafları internete sızan M Performance versiyonunu objektif karşısında bizlerle paylaşmış gibi görünüyor. Bu açıdan aracın tampon bölgesini yorumlamak pek kolay değil. Bu sebeple M Performance'ın yeni 2 Serisi Coupe'ye etkilerini görmek için birkaç gün daha beklememiz gerekebilir.

Yeni Jenerasyonda Çok Fazla Değişime Yer Verilmeyecek

Bugüne kadar gördüğümüz yoğun kamuflajlı prorotipler, BMW'nin yeni 2 Serisi Coupé'de G80 M3 ve yeni 4 Serisi ailesinde gördüğümüz devasa böbrek ızgaralara yer vermeyeceğini de bizlere gösteriyor. İki kapılı gövdenin genel oranlarının ise hâlihazırda piyasada bulunan modelden çok uzaklaşmayacağını da bizlere gösteriyor.

BMW, yeni nesil 2 Serisi Coupé modelini perşembe günü, yani 8 Temmuz'da festivalin ilk günü kullanıcıların beğenisine sunacak. 2022 içinde satışına başlanacak olan modelin performanslı versiyonu M2 ise daha ileri bir tarihte karşımıza çıkacak. Sitemizi takip ederek yeni araç modellerinden haberdar olabilirsiniz.

Advertisement