Rolls-Royce'un İlk EV Modeli Yarın Tanıtılacak!

Rolls-Royce'un İlk EV Modeli Yarın Tanıtılacak!

Rolls-Royce, uzun bir zamandır kullanıcısı ile paylaştığı EV modelini yarın resmen tanıtacak. Türkiye saati ile 21:00'da start alacak etkinlikte sevenleri bu devrim niteliğindeki aracı yakından inceleme fırsatı bulacak.

Rolls-Royce, uzun bir zamandır kullanıcısı ile paylaştığı EV modelini yarın resmen tanıtacak. Türkiye saati ile 21:00'da start alacak etkinlikte sevenleri bu devrim niteliğindeki aracı yakından inceleme fırsatı bulacak. lansman için heyecanı artırmak isteyen lüks otomobil devi, eski ve yeni modellerin bir arada bulunduğu teaser'lar paylaştı.

2016 yılında Rolls-Royce Vision Next 100 konseptini tanıtan otomotiv devi, gelecekteki EV'lerin bu tarza sahip olacağını düşünüyorduk. Hatta Justin Bieber, Rolls-Royce'a yüklü bir miktar ödeyerek kendi Rolls-Royce Wraith tasarımını bu konseptin dizaynı ile değiştirmişti.

Elektrikli Konsept Dikkat Çekiyor

Geçtiğimiz günlere gittiğimiz zaman Phantom Experimental Electric 120EX konsepti karşımıza çıkıyor. 2011 yılında tanıtılan bu model, iki elektrik motorundan toplamda 395 bg güç ve 800 Nm tork üretme kapasitesine sahip. Rolls-Royce bu modeli özellikle elektrikli geleceğe merak duyan kullanıcılarına göstermiş ve onları bu geleceğe sunmak istiyordu.

Galeride fotoğrafını bulabileceğiniz kurucu ortak Sir Henry Royce'un da elektrikli cihazlara ilgi duyduğu biliniyor. F. H. Royce & Co isimli bir elektrik şirketi kuran Henry Royce; kapı zilleri, lambalar ve elektrik anahtarları gibi pek çok parçanın üretimini üstlendi. Hatta firma, Pritchett & Gold'a elektrikli motor üretimi yapmaya bile başlamıştı. Bu gelişmelerin tamamı Rolls-Royce kurulmadan başlamıştı.

Markanın elektrikli geleceğinin ilk temsilcisi ise bu tarihi yansıtmaya geleceğini bize gösteriyor. Siz de sitemiz üzerinde tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz.