Yeni Skoda Octavia Scout Türkiye Fiyatı ve Öne Çıkan Özellikleri

Yeni Skoda Octavia Scout Türkiye Fiyatı ve Öne Çıkan Özellikleri

Autoshow 2021 dahilinde Türkiye lansmanları gerçekleşen otomobilllerden birinin merkezinde yeni jenerasyon Skoda Octavia var. Geçtiğimiz 2020 yılının Haziran ayında küresel lansmanı gerçekleştirilen crossover ve Station wagon karoserinin bir araya getiril

Station wagon karoserindeki hafif arazi sürüş yeteneklerinin beraberliğinde inşa edilen 2021 Skoda Octavia Scout, 1,5 lt’lik benzinli motor ünitesiyle listelerdeki yerini aldı.

Autoshow 2021 dahilinde Türkiye lansmanları gerçekleşen otomobilllerden birinin merkezinde yeni jenerasyon Skoda Octavia var. Geçtiğimiz 2020 yılının Haziran ayında küresel lansmanı gerçekleştirilen crossover ve Station wagon karoserinin bir araya getirildiği Yeni Octavia Scout, bu organizasyonla beraber Türkiye pazarında satışa sunulmaya başlandı. Octavia ailesinin maceracı modeli olarak benimsenen Yeni Skoda Octavia Scout hem tasarımıyla hem de sunduğu teknolojiler sayesinde farklı bir kitleye erişme potansiyelini de beraberinde getiriyor. Bu keyifli seçenek fuar ile beraber 469 bin 800 TL’den başlayan fiyat rakamlarıyla Türkiye’de de satışa sunulmaya başlandı.

Yeni Skoda Octavia Scout Teknik Özellikleri

2021 Octavia Scout, 150 beygir güç üreten 1,5 lt’lik e-Tec motor ünitesi ve 7 ileri DSG şanzımanla Türkiye pazarında yerini alıyor. Modelde panoramik cam tavan, 10,25 inç dijital gösterge paneli, sanal pedal ve full LED Matrix far grubu gibi önemli teknolojik özellikler ve konfor odaklı özelliklerin standart olarak gelmesi otomobil severleri memnun edecek noktalar arasında. Scout seçeneği ile beraber görünüm dışında aracın yetenekleri de iyileştirmeleri beraberinde getirmekte. Hafif arazi sürüşlerinde beklentileri karşılaması için 15 mm yükseltilen şasi toplam yükseklik 163 mm standart olarak geliyor.

2021 Skoda Octavia Scout Tasarımsal Çizgiler

Yükseltilmiş şasinin getirdiği avantajla Skoda Octavia Scout, 15,8 derece yaklaşma açısına, 14,4 derece ayrılma açısına sahip olmasıyla da zorlu yol şartlarına cevap verir nitelikte. Scout donanım paketi görünümdeki arazi çizgilerinin yanında, alt tarafta karter koruması ve süspansiyon konforu olarak da optimizasyonu sunacak. Skoda modelinde standart olarak 18 inç’lik jant seti sunulurken içeride; kapı panelleri ve kollarında krom detaylar, gösterge panosunda araca özgü dekoratif kaplamalar ve Scout logoları ön plana çıkıyor. 640 lt’lik bagaj hacmiyle sunulan versiyonda elektrikli bagaj kapağı ve elektrikli açılabilir cam tavan da standart olarak sunuluyor.

Advertisement