2022 Toyota Rav4 Arazi Genleriyle Harmanlandı

2022 Toyota Rav4 Arazi Genleriyle Harmanlandı

Toyota RAV4 yeni jenerasyonu ile tanıtıldı! Yeni Toyota RAV4 Adventure, kaputunun altında diğer versiyonlardan tanınan hibrit motor ünitesi standart olarak sunulacak.

Avrupa pazarına özel 2022 Toyota RAV4 Adventure, arazi karakterini yansıtan genleriyle ortaya çıkıyor.

SUV model Yeni Corolla Cross için Tayvan merkezli sportif bir seçenekle karşımıza çıkan Toyota, bu defa da ailenin köklü aracı Yeni RAV4 ile gün yüzüne çıkıyor. Avrupa pazarında satışa sunulmak için 2022 model yılıyla ürün gamına dahil olan Adventure seçeneği, isminden anlaşılacağı üzere daha çok maceracı yöne vurgu yapan komponentlerin bir araya gelmesinden oluşuyor. Toyota RAV4 için bir ilk niteliği taşıyan bu özel kombinasyon sayesinde özellikle görünüm olarak daha dikkat çekici olan Yeni Toyota RAV4 Adventure, kaputunun altında diğer versiyonlardan tanınan hibrit motor ünitesi standart olarak sunulacak.

2022 Toyota Rav4 Donanım Özellikleri

Toyota Yaris Cross için kullanılan Adventure rozeti ile beraber 2022 RAV4’ün temel gövde parçalarında hissedilir değişiklikler bizleri bekliyor. Bu donanım paketi ile beraber ön ızgaranın, hava girişlerinin ve ön arka tamponların her ikisinde de görünümdeki kaslı duruşu bir üst kademeye çıkartan elementler bizi selamlıyor. 2022 model yılıyla beraber RAV4’ün tasarımını güçlendiren yeni LED farlar bu paketle beraber çok daha anlamlı kılınıyor. Adventure donanım paketi dahilinde özel renk seçeneği ve 19 inç’lik jantların da standart olarak geldiğine şahit oluyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Toyota Rav4 Teknik Özellikleri

Modelin kaputunun altına geldiğimizde ise 2,5 lt’lik dört silindirli motor ünitesinin iki elektrikli motor ile kombinasyonundan doğan hibrit sistem bulunuyor. Bu kombinasyonla beraber RAV4 Adventure, 222 beygir güç ve 221  Nm tork değerlerine sahip. Fiyat rakamları şimdilik bilinmiyor. Önümüzdeki yılın ilk aylarında makyajlı diğer seçeneklerle beraber Avrupa pazarında satışa sunulacak.

Advertisement