Max Verstappen'den Üst Üste 5. Galibiyet Geldi!

Max Verstappen'den Üst Üste 5. Galibiyet Geldi!

Formula 1 Avusturya Grand Prix'si Red Bull takımının Hollandalı sürücüsü Max Verstappen galibiyeti ile tamamlandı. Formula 1'de bu yılın 10. yarışı Avusturya'nın Spielberg semtindeki 4,3 kilometrelik Red Bull Pisti'nde bizlerle buluştu.

Formula 1 Avusturya Grand Prix'si Red Bull takımının Hollandalı sürücüMax Verstappen galibiyeti ile tamamlandı. Formula 1'de bu yılın 10. Yarışı Avusturya'nın Spielberg semtindeki 4,3 kilometrelik Red Bull Pisti'nde bizlerle buluştu.

Ev sahibi konumunda karşımıza çıkan Red Bull takımının sürücüsü Max Verstappen, Avusturya'da galibiyete ulaştı. Bu yılın yedinci yarış galibiyetini ile karşımıza çıktı. Verstappen bunun dışında bu pistteki beşinci ve kariyerinin 42. galibiyeti ile karşımıza çıktı.

Hollandalı sürücü dün sprint yarışın da galibiyet ile karşımıza çıktı.

Bu yılın tüm yarışlarında galibiyet elde eden Red Bull takımında Sergio Perez iki kez damalı bayrağı ilk sırada görmüştü. Ferrari markasında Charles Leclerc yarışı ikinci sırada tamamladı. Red Bull sürücüsü Sergio Perez ile üçüncü sırada yer aldı.

Yarışın 70. turunda Max Verstappen, en hızlı tur puanını da alabilmek için pitte yerini aldı. Pitten önce Charles Leclerc'in yaklaşık 24 saniye önünde karşımıza çıkan Verstappen,  lastik değişimi sonrası en hızlı turu atarak ekstra puanı alan sürücü oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ferrari markasının 800. podyumu Avusturya'da bizlerle buluştu. Ferrari sürücüsü Charles Leclerc yarışı ikinci sırada tamamladı. Leclerc'in ikinci olması sonrası Ferrari, Formula 1'deki 800. galibiyetine ulaştı.