2024 Opel Corsa Modelinin Tanıtımı Gerçekleştirildi

2024 Opel Corsa Modelinin Tanıtımı Gerçekleştirildi

​​​​​​​Alman otomobil üreticisi Opel, ülkemizde de çok sevilen Corsa modelini makyajladı. Opel Corsa modeline yapılan bu makyaj ile model Opel Astra’ya oldukça benzer görünüyor.

Alman otomobil üreticisi Opel, ülkemizde de çok sevilen Corsa modelini makyajladı. Opel Corsa modeline yapılan bu makyaj ile model Opel Astra’ya oldukça benzer görünüyor.

Alman otomobil üreticisi Opel, ülkemizde de en çok satılan modeller arasında bulunan Corsa modelini makyajladı. Şirket tarafından yapılan makyajla birlikte Corsa modeli, yakın zaman önce yenilenen Astra modeline oldukça benzedi. Opel Corsa modelinde değişim sadece görüntü ile kısıtlı kalmadı ve aracın motor kısmında da önemli değişiklikler yapıldı.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2024 model Opel Corsa'da dikkat çeken değişikliklerden biri vizör ismi verilen kapalı ızgara tasarımı diyebiliriz. Opel, diğer modellerinde yer verdiği tasarım dilini artık Corsa modelinde de kullanmaya karar verdi. Bu yeni tasarım dili Opel Corsa modeline yeni farlar yerleştirildi. 2024 model Opel Corsa’nın, ön kısmında bulunan bal peteğine benzer tampon ızgara ise araca hoş bir görüntü veriyor.

2024 model Opel Corsa’nın arka kısmına baktığımızda, eski tasarım ile yeni tasarımın karıştırılarak tasarlandığını görüyoruz. Bu yeni tasarımda aracın arka aydınlatmaların hemen hemen aynı kaldığını görüyoruz. Aracın arka kısmında dikkat çeken en büyük değişim ise Corsa ibaresinin bagaj kapağının sol alt kısmı yerine bagaj kapağının tamamına yayılmış olması diyebiliriz. Bir diğer değişiklik ise modelde balık sırtı antene yer verişmiş olması.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

2024 model Opel Corsa'nın iç kısmına baktığımızda ise çok fazla bir değişiklik yapılmadığını görüyoruz. Araç da vites topuzu yerine ufak bir butona yer veriliyor. Modelde, Android Auto ve Apple Carplay gibi özellikler, kullanıcıya standart olarak sunulacak.

2024 Opel Corsa, Türkiye'de hali hazırda kullanılan 1.2 litrelik motora sahip olacak. Fakat Opel, bu motora hafif hibrit sistemini de ekleyecek. Corsa modelinin elektrikli versiyonu olan Opel Corsa-e modeli de yeniliklerden nasibini aldı. Opel Corsa-e modeli artık 115 kW güç üreten motor ve 402 kilometre menzile sahip bir batarya ile satışa çıkarılacak. Şu an satışta olan 100 kW gücündeki motor ile 357 kilometre menzile sahip olan versiyonunda satışına devam edilecek. 2024 model Opel Corsa için fiyat bilgisi ise paylaşılmadı.