İşte Geleceğin Otomobilleri! Münih Otomobil Fuarı'nda Yeni Otomobiller Gösterime Çıktı!

İşte Geleceğin Otomobilleri! Münih Otomobil Fuarı'nda Yeni Otomobiller Gösterime Çıktı!

Birçok yeni otomobil Münih Otomobil Fuarı’nda kullanıcıların karşısına çıktı. Mercedes, Renault, Dacia ve Volkswagen modelleri gösterildi.

Geleceğin otomobilleri Münih Otomobil Fuarı’nda gösterime çıktı. Pandemi döneminde sancılı bir süreç yaşayan küresel otomotiv dünyası, uzunca bir aranın ardından ilk defa Münih Otomobil Fuarı'nda bir araya geldi.

Tarihi Frankfurt Otomobil Fuarı'nın yerine geçen Münih'teki etkinlik, birçok yeniliğe sahne oluyor. Kovid-19 yeni tip korona virüsün hayatımıza girmesinden beri düzenlenen ilk fuar olma özelliğini taşıyan Münih otomobil Fuarına markaların elektrikli araçları ve mobilite çözümleri damga vururken, sergiye çıkan elektrikli araçların birçoğunun yollara çıkmaya hazır olduğu ise etkinliğin dikkat çeken noktaları arasında yer alıyor. Küresel anlamda krize yol açan yarı iletken (çip) parçaların, fuarda görücüye çıkan Elektrikli arabaların vazgeçilmesi de sektörün geleceğine dair soru işaretleri ortaya çıkarıyor.

IAA Mobility 2021 (Münih Otomobil Fuarı) hakkındaki tüm yenilikler haberimizde..

IAA Mobility 2021 olarak da tanınan fuar 7 - 12 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını ardına kadar açıyor. Sancılı geçen pandemi sürecinin ardından otomobil markaları ziyaretçilerine yeni modellerini tanıtacak. İşte tanıtılacak yeni konsept otomobiller.

IAA Mobility 2021’de Sergilenen Üretim Araçları

2021 Otomobil Fuarında Sergilenen Konsept Otomobiller

  • BMW 7 Serisi
  • Audi Grandsphere
  • Porsche “gelecek odaklı” konsept

Alman premium markası Audi, hem elektrikli hem de otonom sürüşün geleceğini belirleyeceğine inandığı vaat edilen üç adet konsept aracından ikincisi ile ekranını öne çıkaracak.

BMW, konsept esas olarak tam elektrikli olacak şekilde tasarlanan, fakat plug-in hibritler dahil olmak üzere dizel veya benzinli motorları da bünyesinde barındırıyor.

Renault Grubu markası Dacia, programında Logan MCV station wagon karoserinde yerini alacak Jogger 7 koltuklu aile modelini gösterecek.

Mercedes, EQE sedan modelini tanıtacağı Münih fuarında EV'lere olan coşkusunu gösterecek.

Alman spor otomobil markası Porsche, Twitter'da "gelecek odaklı" bir konsept olarak isimlendirdiği şeyi sadece bir far görüntüsünü paylaşarak piyasaya sürecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Renault, Megane-e yüzde yüz elektrikli kompakt otomobilini ve Renault 5 retro temalı EV modelinin prototip versiyonunu ortaya çıkaracak.

Volkswagen, kendi iç pazarı için Vw Golf boyutundaki ID3 modelinden daha küçük bir şehir otomobili boyutunda EV'yi piyasaya sürecek.