Dacia Yüz Güldürüyor: Bu Fiyatlar Başka Modelde Yok

Dacia Yüz Güldürüyor: Bu Fiyatlar Başka Modelde Yok

Dacia Sandero modeli fiyatları ile yüz güldürmeye devam ediyor. 2021 Dacia Sandero modelinin fiyatını sizler için araştırdık.

2021 Temmuz ayında Avrupa’nın en çok satılan otomobili unvanının sahibi olan Yeni Dacia Sandero güncel fiyatları ile herkesin yüzünü güldürecek. 2021 Dacia Sandero modelinin fiyatını sizler için araştırdık.

Ağustos ayı ortasından bu zamana kadar dev otomobil markalarından peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Uygun fiyatlı donanım seçeneklerine baktığımız zaman tercih konusu olan modelin ülkemizde de önemli bir kitlesi bulunuyor aslında.

Otomobil fiyatlarının son zamanlarda yükseldiğini varsayarsak Yeni Dacia Sandero tüketiciler için önemli bir fiyat/performans ürünü gibi görünüyor. Kendi segmentinin ihtiyaçlarına cevap veren Sandero, 410 litrelik bagaj hacim kapasitesini de üzerinde barındırıyor. Araçta arka yaşam alanı ve eşya gözleri anlamında da kullanıcıları tatmin etmeyi başaran model, ülkemizde 164.900 TL’den başlayan fiyatlarla kendisine alıcı buluyor.

Aracın en boş paketinde 1.0 litrelik benzinli motora yer verildiğini belirtelim. Ayrıca 65 beygir güç ve 95 nm tork üreten bu motora 5 ileri manuel şanzıman eşlik ediyor.

Tüm bu değerlere bakılırsa fabrika verilerine göre otomobilin 0-100’ü 16.7 saniye olarak hesaplanmış durumda. Siz de B sınıfı bir hatchback modeli satın almayı düşünüyorsanız, Yeni Dacia Sandero modelini rahatlıkla düşünebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modelin segmentindeki diğer rakiplerine baktığımız zaman fiyatı oldukça uygun. Hem de buna göre oldukça iyi bir performans sunuyor. Fazla uzatmadan sizler için hazırladığımız Yeni Dacia Sandero güncel fiyat listesine birlikte bakalım:

  • Sandero Comfort 1.0 Sce 65 bg - Satış fiyatı: 164.900 TL
  • Sandero Comfort 1.0 Turbo ECO-G 100 bg - Satış fiyatı: 176.500 TL
  • Sandero Comfort 1.0 Turbo X-tronic 90 bg - Satış fiyatı: 202.000 TL
  • Sandero Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 bg - Satış fiyatı Fiyatı: 211.900 TL
Advertisement