Hyundai’nin Yeni Konsepti “SEVEN”

Hyundai’nin Yeni Konsepti “SEVEN”

Hyundai, gelecekteki tasarım ve inovasyonları hakkında ipuçları veren SEVEN Concept’i tanıtıldı.

Hyundai, gelecekteki tasarım ve inovasyonları hakkında ipuçları veren SEVEN Concept’i tanıtıldı.

Hyundai Motor Company, Amerika’da düzenlenen AutoMobility LA’de yeni konsept modeli SEVEN’i resmi olarak sundu. Hyundai’nin alt markası IONIQ tarafından hazırlanan konsept otomobil, hızla yükselen elektrikli SUV trendine müthiş bir şekilde sunuyor. Segmentine tamamen farklı bir bakış açısı ve yepyeni tasarım detayları sunan SEVEN, aynı zamanda Hyundai’nin 2045 yılına kadarki karbon nötrlüğüne olan bağlılığının da bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

482 KM Menzil Mesafesi Sunuyor

SEVEN, geleneksel SUV modellerden farklı olarak çok özel bir aerodinamik siluet olarak karşımıza çıkıyor. Alçaltılmış bir motor kapağı, aerodinamik tavan çizgisi ve uzatılmış dingil mesafesi ile içten yanmalı SUV modellerden net bir şekilde ayrışıyor.

SEVEN'in aerodinamik yapısına ek olarak tasarımda yer alan minimal formlar da hacimsel anlamda olduğundan daha güçlü bir duruş sergiliyor. Elektrikli konsept otomobil, 482 km’nin üzerinde bir menzil sunarken aynı zamanda performanslı kullanım özellikleri ön plana çıkıyor. Çok yönlü E-GMP platformu sayesinde, olağanüstü bir sürüş mesafesi sergileyen araç ayrıca ultra hızlı şarj özellikleri de sunuyor. 350 kW'lık bir şarj cihazı ile yaklaşık 20 dakikada yüzde 10'dan yüzde 80'e kadar şarj etme kapasitesi sunuyor.

Advertisement