Honda Civic Type R Görselleri Paylaşıldı

Honda Civic Type R Görselleri Paylaşıldı

Yeni Civic Type R ile resmen tanışmış olsak da modelin teknik verileri ve fiyatı için henüz bir açıklama yapılmadı. Honda, Civic Type R'ın tarihinin en güçlü otomobili olacağını iddia ediyor.

Yeni Civic Type R ile resmen tanışmış olsak da modelin teknik verileri ve fiyatı için henüz bir açıklama yapılmadı. Honda, Civic Type R'ın tarihinin en güçlü otomobili olacağını iddia ediyor. Aracın kaputun altında ise 2.0 litrelik turbolu dört silindirli motor olduğunu söyleyelim. Ayrıca araç 6 ileri vitesli manuel şanzıman ile karşımıza çıkacak.

Daha önceden tanıdığımız bu motorun üzerinde ne gibi bir değişiklik yapıldığını ise şu an için bilmiyoruz. Ancak Honda'nın, hot hatch'in platformunu güçlendirdiğini söyleyebiliriz. Aracın, eski modeline göre yere eskisinden daha yakın olacağını belirtelim. Araç, daha önceden tanıdığımız ve standart olarak gelecek olan Michelin Pilot Sport 4S lastikleri ile karşımıza çıkacak.

Aracın, ön kısımdaki hava menfezlerinde değişim yaşadığını görüyoruz. Daha önce çatık kaşlı olarak karşımıza çıkan model artık bu çatık kaşlarını indirdiğini görüyoruz. Ayıca Civic Type R, kırmızı Honda logosu ile karşımıza çıkıyor.

Aracın arka kısmındaki ikonik çift kanat tasarımını ise koruduğunu görüyoruz. Aracın çift kanat tasarımının eski modeline göre sade halde olduğunu görüyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kabin içerisinde ise kırmızı ve siyah renklerin hakim olduğunu görüyoruz. Lüks spor koltuklar, halılar, logo ve dikiş detayları kırmızı renk ile tasarlanmış. Geri kalan tüm kısım ise siyah renk ile tasarlanmış. Bu tasarımın jantlar ile uyumlu olduğunu görüyoruz.