2022 Honda ZR-V’nin, Japonya'da Resmi Tanıtımı Yapıldı

2022 Honda ZR-V’nin, Japonya'da Resmi Tanıtımı Yapıldı

​​​​​​​Honda, yeni ZR-V'yi Japonya'da resmi olarak tanıtımını gerçekleştirdi. Honda ZR-V, önümüzdeki yıl Avrupa'da satışa çıkacağını da belirtelim.

Honda, yeni ZR-V'yi Japonya'da resmi olarak tanıtımını gerçekleştirdi. Honda ZR-V, önümüzdeki yıl Avrupa'da satışa çıkacağını da belirtelim.

Aracın arka kısmına baktığımızda yeni Honda ZR-V'nin, kendisine sportif bir görünüm katan çift egzoz düzeniyle karşımıza çıktığını görüyoruz.

Aracın iç mekanına baktığımızda, açık bir şekilde yeni Civic esintileri görüyoruz. ABD'ye özel olarak üretilen HR-V modeli ile karşılaştırdığımız zaman, en dikkat çeken şeyin güç aktarma organları olduğunu söyleyebiliriz. Kuzey Amerika modeli 160 beygir güce sahip ve 187 Nm tork üreten 2.0 litrelik benzinli bir motorla karşımıza çıkıyor, JDM ZR-V, Civic e:HEV'den hibrit kurulum almayı tercih ettiğini görüyoruz.

Araca dair tüm teknik özelliklerin Eylül ayından daha önce açıklanacağını söyleyelim. ZR-V'nin Avrupa modeli, 2023 lansmanı için şimdiden takvimlere işlendi ki o da elektrikli kurulum ile karşımıza çıkacağını söyleyelim.

Advertisement