Formula 1'de Imola Grand Prix'si İptal Oldu!

Formula 1'de Imola Grand Prix'si İptal Oldu!

​​​​​​​Formula 1'de Imola GP olumsuz hava şartları sebebi ile iptal oldu.

Formula 1'de Imola GP olumsuz hava şartları sebebi ile iptal oldu.

Formula 1, olumsuz hava şartları yarış takvimini etkilemeye başladı. Imola GP'nin iptal edildiği paylaşıldı. 21 Mayıs tarihinde yapılmasını beklediğimiz Imola Grand Prix'si o bölgedeki kötü hava şartları ve aşırı yağış sebebi ile ileri bir tarihe ertelendi.

Formula 1 aracılığı ile yapılan açıklamada, "Formula 1 topluluğu, Emilia-Romagna bölgesinde zarar gören insanların yanında. Formula 1 yönetimi, FIA yönetimi, İtalya Otomobil Kulübü Başkanlığı ve Emilia-Romagna Bölgesi Başkanı ve Belediye Başkanının kararıyla Imola Grand Prix'sinin gerçekleşmeyeceğine karar verdi." ifadeleri kullanıldı.

Siz de sitemiz üzerinden tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir ve size özel fiyatlar ile dilediğini araca anında sahip olabilirsiniz.

Sitemiz üzerinde otomobil haberleri yer almaktadır. Bununla beraber motor sporları haberleri, araç kıyaslama haberleri gibi haber başlıkları da sitemiz üzerinde yer almaktadır. Dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman, tablet, telefon ya da bir bilgisayar ile güncel otomobil haberlerinden haberdar olabilirsiniz.

Ayrıca sosyal medya hesaplarımızı takip ederek otomobil ile ilgili güncel haberlere anında ulaşabilirsiniz.

Advertisement