Formula 1 Filminin Çekimleri Sürüyor!

Formula 1 Filminin Çekimleri Sürüyor!

Oyuncular greve gitse de Formula 1 filminin çekimleri sürüyor. Aktörler Sendikası aracılığı ile başlatılan grev, sinema alanının en büyük yıldızları arasında yer alan yer birçok projesinin çekimin aksattı.

Oyuncular greve gitse de Formula 1 filminin çekimleri sürüyor.

Aktörler Sendikası aracılığı ile başlatılan grev, sinema alanının en büyük yıldızları arasında yer alan yer birçok projesinin çekimin aksattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Greve destek veren isimlere baktığımız zaman Brad Pitt ismini görüyoruz. Hafta içerisinde F1 filminin çekimlerinin duracağına yönelik birtakım haberler de duymuştuk.

Bu hafta sonu modifiye edilen F2 araçlarının piste çıkması ve yüksek hızlı çekimlerin başlaması amaçlanıyor. Brad Pitt olmadan çekim süreci nasıl olacak, bekleyeceğiz.

Her şeye karşın çekimlerden oldukça keyif alan Brad Pitt, uzun bir zaman sonra pistlere dönen bir veteran sürücü olan Sonny Hayes rolünde olacak.

Britanya GP'sinde görüşlerini dile getiren Pitt, "Şunu söylemeliyim ki, bir sivil olarak, bir pilot olmak için neler gerektiği hakkında hiçbir fikrim yoktu."

"Onlar inanılmaz sporcular. Tüm serilerdeki tüm sürücülere büyük saygı duyuyorum."

"Pilotlar beni kovana kadar padokta yer almaya devam edeceğim. Burada bulunmayı çok seviyorum, bence bu her erkeğin hayali."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

"Eğer karakteri ben yazmış olsaydım Le Mans'ta ve Daytona'da yarışan, iki yarışta da galibiyete ulaşan bir karakterle karşınıza çıkardım. Bunun mükemmel olduğunu düşündüm.

"Tekrar söylüyorum, pilotların yaptığı işe çok saygı duyuyorum, onları izlemekten büyük zevk alıyorum. Bu yüzden teşekkür ederim! Burada olmak gerçekten harika." dedi.

Advertisement