Ford Mustang Mach-E Türkiye’de!

Ford Mustang Mach-E Türkiye’de!

Ford markası %100 elektrikli modelini tanıttı. Bu araç sıfır emisyonlu sürüş sağlamak adına sıfırdan geliştirileni ilk seri üretim otomobil olarak karşımıza çıkıyor. Mustang ruhunu bizlere sunan Mustang Mach-E, ülkemizdeki otomobil tutkunlarının karşısına

Ford markası %100 elektrikli modelini tanıttı. Bu araç sıfır emisyonlu sürüş sağlamak adına sıfırdan geliştirileni ilk seri üretim otomobil olarak karşımıza çıkıyor. Mustang ruhunu bizlere sunan Mustang Mach-E, ülkemizdeki otomobil tutkunlarının karşısına sunuluyor. Binek segmentinde karşımıza çıkan Ford markasının ilk elektrikli aracı olarak karşımıza çıkan Mustang Mach-E, şirketin elektrifikasyon stratejisi bağlamında önümüzdeki günlerde Premium birçok araç sunacak. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yüzde yüz elektrikli olarak karşımıza çıkan Mustang Mach-E, 3.588.600 TL başlangıç fiyatı ile karşımıza çıkıyor. Ford Store bayilerinde bizleri karşılıyor. Güncel bayi listesine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gerçek performansı duyarlılık ile buluşturarak bizlere sunan Mustang Mach-E modelinin standart menzil mesafesi ile karşımıza çıkan ve önümüzdeki dönemde gelecek olan uzatılmış menzilli batarya opsiyonları, menzil endişesini ortadan kaldırıyor ve sınıfının tüm kurallarını baştan yazmak adına bizlerle buluşuyor. Green NCAP tarafından bizlere sunulan değerlendirmeler dahilinde temiz hava ve sera gazı emisyon testlerini geçen Mustang Mach-E, iki şarj arasında 600 km'ye kadar WLTP (Uluslararası Uyumlu Hale Getirilmiş Hafif AraçTest Prosedürü) menzil mesafesi sunuyor.

Enerji tasarruflu aktarma organları, Mustang Mach-E RWD modelleri için 600 km'ye kadar elektrikli WLTP (Uluslararası Uyumlu Hale Getirilmiş Hafif Araç Test Prosedürü) sürüş menzili ve Mustang Mach-E AWD modelleri için 550 km’ye kadar menzil sunuyor.

Ford Mustang Mach-E modelini şarj etmek hızlı ve oldukça kolay. Ford, Mustang Mach-E evden şarjı daha hızlı, daha akıllı ve daha kolay bir şekilde bizlere sunuyor. 7,4 kW ve 11 kW versiyonları ile karşımıza çıkan ve duvara monte şarj cihazı, Mustang Mach-E modelinin bataryasını 7,4 kW ile 8-10 saatte 5, 11 kW ile 6-7 saatte yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar şarj etme kapasitesi ile karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Akıllı bir şekilde planlanan ön bagaj, arka koltukların ardında 402 litrelik ve ön koltukların ardında 1.420 litrelik yük alanı ile karşımıza çıkıyor. Aracın ön bagajı boşaltıldığı zaman 100 litrelik ilave saklama alanı da bizlere sunuluyor.

Advertisement