Nissan 2023 Yaz Kanpanyaları!

Nissan 2023 Yaz Kanpanyaları!

Yaz aylarına damga vuracak haberler Nissan markasından geldi. Kampanya bağlamında 2023 model yeni Nissan Qashqai hafif hibrit seçenekleri ile karşımıza çıkıyor.

Yaz aylarına damga vuracak haberler Nissan markasından geldi. Kampanya bağlamında 2023 model yeni Nissan Qashqai hafif hibrit seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Ülkemizde Yılın Otomobili seçilen Nissan X-Trail modeli 60.000 TL, Nissan Juke modeli ise 25.000 TL değerinde nakit indirim desteği ile karşımıza çıkıyor.

Yeni Nissan Qashqai, 5 farklı sürüş seçeneği, güçlü ve tasarruflu bir motor, üstün sürüş performansı ile daha da geliştirilen konfor ve teknoloji özellikleri ile karşımıza çıkıyor. Kendi segmentindeki iddiasını da araç sürdürüyor. Nissan Qashqai bunun dışında, hafif hibrit (mild-hybrid) teknolojisi ve 4x4 çekiş sistemi sunuyor.

Üst düzey akıllı güvenlik özellikleri ile karşımıza çıkan Nissan Qashqai, ferah iç mekanı ve panoramik cam tavan özellikleri ile karşımıza çıkıyor. Yeni Nissan Qashqai almak isteyen kullanıcılar için hafif hibrit versiyonları ile birlikte Tekna, Designpack ve Skypack donanım seviyeleri Temmuz kampanyası ile sunuluyor. 200.000 TL için 12 ay %0,99 faiz imkânı bizlere sunuluyor. Tüm donanım seviyelerinde tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı için 45.000 TL nakit indirim fırsatı da Nissan Qashqai alacak kullanıcıları bekliyor.

2023 Türkiye’de yılın otomobili seçilen yeni Nissan X-Trail, Temmuz kampanyası ile karşımıza çıkıyor. Bu modelin tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 60.000 TL nakit indirim desteği ile sunulduğunun altını çizelim.

 

Advertisement