Ford Transit’e Dijital Özellikler Eklenecek

Ford Transit’e Dijital Özellikler Eklenecek

Ford Pro, Ford Otosan aracılığı ile üretilen ve ticari araç segmentinin ilk sıralarında yer alan Transit ve E-Transit modelleri için 2024’de müşterilere sunulacak olan büyük ölçekli dijital kapasite güncellemesini bizimle paylaştı.

Ford Pro, Ford Otosan aracılığı ile üretilen ve ticari araç segmentinin ilk sıralarında yer alan Transit ve E-Transit modelleri için 2024’de müşterilere sunulacak olan büyük ölçekli dijital kapasite güncellemesini bizimle paylaştı.

Ford Pro işletmelerin operasyonlarını optimize etmek amacı ile tasarlanan ve Ford Otosan tarafından üretimi gerçekleştirilen ve küresel piyasanın en çok satan van modeli Transit olarak karşımıza çıkıyor. Bu model 2024'te araç performansını ve üretkenliği artıran önemli güncellemeler ile bizlerin karşısına çıkacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ford Otosan markasının Gölcük fabrikasında bu modelin üretimi gerçekleştiriliyor. Ford Transit ve bununla beraber banttan inen Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk tam elektrikli ticari modeli E-Transit standart bağlanabilir araç özellikleri ve Ford Power Up kablosuz güncelleme sistemi ile karşımıza çıkıyor. Yeni yazılım, satış sonrası süreçleri oldukça basite indiriyor. Teslimat sürücüleri için tekrarlayan görevleri de otomatik olarak bizlere sunuyor. Araç üzerinde şasi iyileştirmeleri ve sekiz vitesli otomatik şanzıman yer alıyor. Bu özellikler modelin taşıma kapasitesini, araç performansını, yol tutuşunu ve verimliliğini de artıran detaylar olarak karşımıza çıkıyor.

Çeşitli sektörlerde yer alan ve müşterilerinin ticari araç üretkenliğini artıran avantajlardan faydalanmasını isteyen Ford Pro, Transit ve E-Transit ticari modellerinin dijital yeteneklerini genişletecek.

Ford ticari modeli aşağıdaki yeni özellikler ile karşımıza çıkacak

Sürücü odaklı ve sezgisel bir kabin için merkezi şekilde monte edilmiş 12 inçlik dokunmatik ekran ve 8 inç dijital gösterge paneli ile bu model karşımıza çıkıyor. SYNC 4 iletişim ve bilgi sistemi 3, sürücülerin rotalarını planlamasına ve programlarına bağlı kalmasına da olanak sağlıyor. Ayrıca gerçek zamanlı trafik bilgileri sunan bağlantılı navigasyon özelliği de bu araçta sunulan detaylar arasında yer alıyor.

Ford Power-Up kablosuz güncellemeleri ile birlikte Transit modeli akıllı teknolojiler ile karşımıza çıkacak. Ayrıca süper hızlı bağlantı imkânı ile araç bayiye gitmeden üretkenliğini artıracak.