Chery'nin Yeni Modeli Yolda!

Chery'nin Yeni Modeli Yolda!

Chery'nin yeni küresel markası JAECOO, JAECOO 7 isminde SUV modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Çinli otomotiv üreticisi Chery’nin Nisan 2023’te Şangay Otomobil Fuarı’nda lansmanı yapılan yeni küresel markası JAECOO, senenin üçüncü çeyreğinden itibaren

Chery'nin yeni küresel markası JAECOO, JAECOO 7 isminde SUV modelini satışa sunmaya hazırlanıyor.

Çinli otomotiv üreticisi Chery’nin Nisan 2023’te Şangay Otomobil Fuarı’nda lansmanı yapılan yeni küresel markası JAECOO, senenin üçüncü çeyreğinden itibaren JAECOO 7 isimli SUV modelini satışa sunmaya hazırlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Chery’nin yeni markası JAECOO’nun, kentli hayatı benimseyen ancak arazi sürüşlerini de hedefleyenler için tasarladığı zeki SUV’u JAECOO 7, 2023’ün üçüncü çeyreğinde dünya çapında yollara çıkmaya hazırlanıyor. Arazi sürüşlerine uygun yapısına ayrıca akıllı kabin özellikleriyle de dikkat çeken JAECOO 7, tüm yolcuları memnun etmek üzere yola çıkıyor.

Chery’nin küresel ar-ge yatırımları ve deneyimi sonucunda nihai haline getirilen, “Akıllı Tüm Yollarda Sürüş Sistemi-ARDIS” ile donatılan JAECOO 7, değişik yol ve zemin koşullarına bu sistem yardımıyla ahenk sağlıyor. JAECOO 7’deki akıllı donanımlar içinde dikkat çekenlerden bir öteki de W-HUD. Yüksekliği ve parlaklığı ayarlanabilen bir “Head-Up-Display” olan sistemde temel sürüş bilgileri, sürücünün direkt görüş alanı içerisinde ön cama yansıtılıyor. W-HUD ile Chery’nin “IS” olarak adlandırdığı “Akıllı Sistemler”den bir öteki daha sunulmuş olacak.

Yeni SUV’de, Qualcomm’un Amiral Gemisi işlemcilerinden 8155 kullanılıyor. Qualcomm 8155 işlemci yardımıyla akıllı navigasyon, müzik sistemi, sesli kontrol şeklinde araç işlevler hızlı tepkime vererek üst düzey bir insan-araç etkileşimi sağlanıyor.

Advertisement