Schumacher, Wolff’un Çalıştığı En İyi Takım Patronu Olduğunu Söyledi!

Schumacher, Wolff’un Çalıştığı En İyi Takım Patronu Olduğunu Söyledi!

Mercedes yedek pilotu Mick Schumacher, takım patronu Toto Wolff'ün şu ana kadar birlikte çalmış olduğu en iyi ekip patronu bulunduğunu söylüyor.

Mercedes yedek pilotu Mick Schumacher, takım patronu Toto Wolff'ün şu ana kadar birlikte çalmış olduğu en iyi ekip patronu bulunduğunu söylüyor.

Schumacher, Haas'taki son sezonunda oldukça fazla kaza yapması nedeniyle ekip patronu Steiner tarafından devamlı olarak eleştirildi. Ancak Schumacher tarafınca - en azından medyaya - Steiner ile ilgili negatif hiçbir yorum gerçekleşmedi.  Britanya Grand Prix hafta nihayetinde Wolff ile söyleşi etmenin nasıl bir şey olduğu sorulduğunda 24 yaşındaki pilot şu yanıtı verdi: "Toto harika biri, harika bir takım patronu. Muhtemelen şu ana kadar birlikte çalıştıklarımın en iyisi."

Bu söz kalabalığın gülüşmelerine neden oldu ve Schumacher derhal ekledi: "Öyle demek istemedim! Hayır, o mükemmel bir insan."Mercedes'teki yedek pilotluk ve simülatör görevlerinin yanı sıra kısa zaman önce McLaren için de testler icra eden Schumacher, önümüzdeki sürem pistlere dönmeyi planlıyor; sadece şansı pek yüksek görünmüyor.

Wolff bu mevzuda, "Bu zor bir konum zira her ne kadar Mick'in bir koltuğu olmasını istesem de 2024 için bu mümkün görünmüyor." "2025'te birkaç kapı yine açılacak. Williams'ta temponun iyi mi gelişeceğini bekleyip göreceğiz ama bu rahat değil." dedi. Şu anda Alman pilot için en muhtemel yer Nyck de Vries'in koltuğu olabilirdi. Ancak Helmut Marko'nun Schumacher ile sözleşme imzalamayacağını açıkça belirtmesinin ardından muhtemel bir durumda De Vries'in yerine büyük olasılıkla Daniel Ricciardo veya hatta Liam Lawson tercih edilecek.