Drako, Dragon'a Ait Teaser Paylaştı

Drako, Dragon'a Ait Teaser Paylaştı

​​​​​​​Bir EV start-up firması olan Drako Motors, 17 Kasım'daki resmi lansmandan önce Dragon ile ilgili teaser görüntülerini yayınladı.

Bir EV start-up firması olan Drako Motors, 17 Kasım'daki resmi lansmandan önce Dragon ile ilgili teaser görüntülerini yayınladı. Drako'yu daha önce duymamış kişiler için belirtmek gerekirse, bu marka otomotiv dünyasına ilk olarak birkaç yıl önce Fisker Karma tabanlı GTE ile adım atmıştı.

Bir coupe crossover olarak gelecek olan Dragon, LED gündüz sürüş farlarına sahip keskin farlar, cesur ön tampon, ızgara ve martı kanatlı kapılar ile dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dragon'un en öne çıkan tarafı ise, dört veya beş kişilik gibi görünse de yalnızca martı kanadı olarak adlandırılan iki kapıya sahip olması diyebiliriz.

Kulislerde konuşulanlara göre, Dragon'un 2.000'den fazla beygir gücü üretebilmek adına dört elektrik motoru ile geleceğini ileri sürülüyor. Bu da aracın 0’dan 96 kilometreye hızlanmasını sadece 1.9 saniyede yapmasını mümkün kılabilir demek.

Dragon'un ne kadar üretileceği ve maliyetinin ne olacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim. Şayet GTE'nin 1.25 milyon dolardan satıldığını göz önünde bulundurursak, kesinlikle bunun üzerinde bir fiyat göreceğimizi beklediğimizi belirtelim.

Advertisement