2023 Lamborghini Urus S’in Tanıtımı Gerçekleşti

 2023 Lamborghini Urus S’in Tanıtımı Gerçekleşti

​​​​​​​Lamborghini, sevilen SUV modeli Urus'un yeni versiyonunun tanıtımını gerçekleştirdi. 2023 yılında piyasaya çıkacak olan Urus S isimli model, orijinal versiyondan küçük farklara sahip olduğunu görüyoruz.

Lamborghini, sevilen SUV modeli Urus'un yeni versiyonunun tanıtımını gerçekleştirdi. 2023 yılında piyasaya çıkacak olan Urus S isimli model, orijinal versiyondan küçük farklara sahip olduğunu görüyoruz.

Lamborghini, 2018 yılında Urus ismini verdiği SUV modelini piyasaya çıkarmıştı. Geçen zaman içerisinde büyük bir ilgi gören araç, şimdi yeni bir versiyonu ile karşımıza çıkıyor. Lamborghini Urus S olarak adlandırılan ve 2023 model olacak SUV, standart Urus'tan biraz daha farklı görünüme sahip.

Ön kısımda dikkat çeken ince LED şerit aydınlatma, arka kısımda da kullanılmış ve ihtişamlı bir görüntüye sebebiyet vermiş. Bir kez daha keskin hatların karşımıza çıktığı Urus S'in dört egzoz çıkışı, bu aracın aslında motoru ile ilgili de bizlere ipucu veriyor.

2023 model Lamborghini Urus S'in iç tasarımı da dış tasarımı kadar görkemli. Tamamen dijital gösterge ekranına sahip olan Urus S, orta konsolunda ise küçük bir bilgi-eğlence ekranı ile karşımıza çıkıyor. Bu ekranın hemen alt kısmın da klima ve koltuk kontrolü için tasarlanmış olan dokunmatik ekranı ile karşılaşıyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lamborghini Urus S'te 666 beygir güce sahpve 850 Nm tork üretebilen çift turboşarjlı 4.0 litrelik V8 motor kullanılıyor. Aracın maksimum hızı ise 305 kilometre olarak ölçüldü. Aracın 0’dan 200 kilometreye hızlanması ise 12,5 saniye olarak ölçüldü.

Lamborghini, Urus S'in fiyatı ve çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını belirtelim.

Advertisement