Yerli Otomobil Togg’un Renk Seçenekleri Belli Oldu

Yerli Otomobil Togg’un Renk Seçenekleri Belli Oldu

“Bir otomobilden fazlası” için yola çıkan TOGG, 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara çıkaracağı doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV’da Türkiye’nin Renklerini kullanıcılarına sunacak.

“Bir otomobilden fazlası” için yola çıkan TOGG, 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara çıkaracağı doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV’da Türkiye’nin Renklerini kullanıcılarına sunacak. Togg, Türkiye’nin büyüleyici güzelliklerinden ilham alarak tasarımını gerçekleştirdiği ilk akıllı otomobilinin dış renklerine Anadolu, Gemlik, Oltu, Kula, Kapadokya ve Pamukkale isimlerini verdi.

Togg, fabrikasının da bulunduğu Gemlik’in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını, Anadolu insanının cana yakınlık ve tutkusunu yansıtan kırmızıyı, Oltu taşının göz kamaştırıcı siyahlığını, Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle gri ihtişamını, Kapadokya’nın eşsiz güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini, Pamukkale travertenlerinin göz alıcı beyazlığını, C-SUV’un dış renklerinde kullandı.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, dünya çapında bir marka oluştururken merkezinin Türkiye olduğu bilinciyle hareket ettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:  “Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait, dünya çapında rekabet edecek bir marka ortaya koymak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini kurmak hedefiyle çıktığımız bu yolda, ülkemizin sahip olduğu eşsiz güzelliklerden ilham alıyoruz."

"Logomuzda da yer alan dualite temasında olduğu gibi duygusal Doğu kültürü ve rasyonel Batı kültürlerinin birleşmesini temsil eden bir markayız. İlk akıllı otomobilimizin renklerini tasarlarken de Türkiye’mizden ilham aldık. Anadolu, Gemlik, Oltu, Kula, Kapadokya ve Pamukkale isimli renklerimizle ülkemizin sahip olduğu benzersiz güzellikleri Togg’un ilk akıllı cihazı C-SUV modeli ile kullanıcılarımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Advertisement