Yeni Skoda Kushaq Tanıtıldı

Yeni Skoda Kushaq Tanıtıldı

Kompakt SUV sınıfı otomobil bugün sunumu yapılarka tanıtıldı. Hindistan pazarı için dinamikler temel alınarak üretildi. Volkswagen Group, otomotiv pazarındaki diğer modellerde

Hindistan için otomobil sektörüne muhteşem bir şekilde etki edecek Yeni Skoda Kushaq, kompakt SUV olarak markasını temsil etmeye hazırlanıyor.

Skoda’nın haftalardır verdiği mesajlara dayanarak bizler de artık Skoda Kushaq piyasada patlama etkisi yaratacak diyebiliriz.

Köşeli Hat Tasarımları Dikkatleri Üzerinde Topluyor

Kompakt SUV sınıfı otomobil bugün sunumu yapılarka tanıtıldı. Hindistan pazarı için dinamikler temel alınarak üretildi. Volkswagen Group, otomotiv pazarındaki diğer modellerde kullanılan MQB-A0-IN adlı bir platformda Skoda Kushaq'ı da geliştirecek.Önceki modellerle karşılaştırıldığında, ön uçtaki daha köşeli tasarım çizgileri herkesin dikkatini çekiyor.

Yeni Kushaq Boyutları

Modelin çapraz çizgileriyle kendine güvenen bir duruş sergilediğini ve belirlenen ölçü segmentinde lider olacak dinamik özellikler getirdiğini görüyoruz. Bu verilerle Yeni Skoda Kushaq, türünün en uzun olanı olacak 4221 mm uzunluğa, 1612 mm yüksekliğe, 1760 mm genişliğe ve 2651 mm dingil mesafesine sahip olacak.

Yeni Kushaq Teknik Özellikleri

Skoda Kushaq'ın kaputuna girdiğimizde, motora dayalı birim, kompakt TSI birimi üzerinde oluşturulmuştur. Bu versiyonların giriş seviyesindeki 1.0 litrelik 3 silindirli motor ünitesi 115 beygir gücü üretebilir ve pazar dinamiklerini karşılamak için ekonomik olarak tercih edilir.

Kullanıcılar bu motoru 6 ileri manuel şanzıman ve 7 ileri DSG otomatik şanzıman ile birlikte kullanabilecekler. Ayrıca 150 beygir gücünde 1.5 litrelik TSI motor üretimi için gereksinimleri de karşılayabilir. Skoda Kushaq modeli, yalnızca önden çekişli olacaktır ve 2021'de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Araç Türkiye’den de büyük bir ilgiyle karşılansa bile. Maalesef şu anda Türkiye pazarında satışla ilgili bir bilgi yok. Bizler de merakla “Acaba araba Türkiye pazarında da satılacak mı?” diye beklemedeyiz.

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin:

>>>>Youtube: Araçbul

>>>>İnstagram: aracbulcom

>>>>Facebook: aracbul.com

Advertisement