Koreli Dev Ssangyong Yeni Canavarını Tanıttı

Koreli Dev Ssangyong Yeni Canavarını Tanıttı

Ssangyong, 2021 yılına kadar markasının 20. yılını Güney Kore'de temsil etti ve Rexton ise firmanın amiral gemisi rozetini başarıyla taşımaya devam ediyor. Güney Koreli üretici Ssangyong,

Koreli üretici Ssangyong, İngiltere merkezli ürettiği aracı Rexton ile bizleri selamlıyor. 2021 Ssangyong Rexton SUV piyasasına bomba gibi düşmeye hazır gibi görünüyor.

Ssangyong, 2021 yılına kadar markasının 20. yılını Güney Kore'de temsil etti ve Rexton ise firmanın amiral gemisi rozetini başarıyla taşımaya devam ediyor. Güney Koreli üretici Ssangyong, Rexton’u geliştirip bambaşka bir noktaya getirirken, Korando ile birlikte yeni yılda önemli bir katılımcı olarak XLV'yi piyasaya sürecek.

Yeni Rexton Hafif Makyajlanmış

Yeni Ssangyong Rexton makyajlı olarak piyasaya sürülmüş olsa da, zihnimizde yaratılan temel karakterleri kolayca yeni bir seviyeye taşıyabilir. İngiliz otomobil pazarı için tanıtılan modellerin tasarım diline ek olarak, altyapısındaki büyük değişiklikleri de memnuniyetle karşılıyoruz.

Teknik Açıdan İsmini Üst Seviyelere Yazmak Mümkün

Makyaj yoluyla Yeni Rexton modelinin görünümünü tamamen değiştiren ana tasarım unsurlarıyla karşılaştık. Bu durumda otomobilin tamponunda, ön ızgarasında ve aydınlatma ünitesinde çok nitelikli değişiklikler yapıldı. Ssangyong mühendisleri, 7 koltuklu SUV modelinin görünümünü daha rafine hale getirmek için bu parçalarda yepyeni parçalar kullandı. Dış krom kaplı parçalardaki artışın önemli faktörlerden biri olduğuna şüphe yok.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaputun altındaki 2.2 litrelik turboşarjdizel motor ünitesi hala ilerlemeye devam ediyor. Burada, teknik kalitenin iyileştirilmesiyle gücün 200 hp'ye yükseldiğini ve tork değerinin artık 441 Nm tork değerinde göründüğünü belirtmekte fayda var.

Ssangyong 2021 Fiyat Listesi

Ssangyong Rexton modeli ile alakalı bilgi sahibi olduğumuza göre, sitemiz üzerinden Ssangyong 2021 fiyat listesini inceleyebilir, dilediğin araçtan ücretsiz teklif alabilir, istediğin marka model aracı muadilleri ile karşılaştırabilirsin.

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin:

>>>>Youtube: Araçbul

>>>>İnstagram: aracbulcom

>>>>Facebook: aracbul.com

Advertisement