Yeni Peugeot 308 Piyasada Patlama Etkisi Yaratacak

Yeni Peugeot 308 Piyasada Patlama Etkisi Yaratacak

Yeni 308'in örtülerinden kurtulmak için önümüzdeki birkaç gün içinde resmen lanse edilmesini umduğumuz için şimdiye kadar gayri resmi kaynakların çok başarılı çalışmalar yaptığı söylenebilir.

Önümüzdeki birkaç gün içinde lansmanı yapılması beklenen yeni nesil 2021 Peugeot 308, medyaya sızdırılan görsel efektlerle tüm özelliklerini gösteriyor.

Yeni Peugeot 308 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor ve Peugeot 308 birkaç gün içinde tanıtılacak.

Geri Sayım Devam Ediyor

Yeni Peugeot 308'in örtülerinden kurtulmak için önümüzdeki birkaç gün içinde resmen lanse edilmesini umduğumuz için şimdiye kadar gayri resmi kaynakların çok başarılı çalışmalar yaptığı söylenebilir. Yeni Peugeot 308 gündemde bomba haline geldi, görsel efektleri son birkaç günde tasarım dinamiklerini büyük ölçüde ortaya çıkardı.Bu seferki fotoğraflar sadece gösteri için değil, yabancı medya için de bir cevap oldu. Güncellenen dış tasarımın en son detayları ile içeride yer alan parçaları görme imkanına sahibiz.

Peugeot’un Yeni Marka Logosu İle Çıkan İlk Aracı

Peugeot 308 serisinin tasarım çizgisi yeni bir görünüm kazanarak marka dahil yeni kimlik anlayışının son temsilcisi oldu. Önceki nesil ürünlerle karşılaştırıldığında tasarımı daha fazla dikkat çekiyor. "Lion Teeth" LED gündüz farı serisinin sürekli büyümesiyle tasarımı daha çekici hale gelmiş. Yeni nesil 308, Peugeot tarafından kısa süre önce resmi olarak lanse edilen yeni bir marka logolu ilk seri otomobil olarak tescil edilmeye hazırlanıyor.

Yeni 308’in Teknik Özellikleri

Paylaşılan görsele baktığımızda yeni Peugeot 308'in özellikle boyutuyla orantılı olarak ön kısmında daha uzun bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Bu çizgiler, aracın daha büyük ve daha oturmuş görünmesine yardımcı oluyor. Yeni aydınlatma tasarımı arkada bulunuyor ve en azından ön kısmı tamamlıyor. Yeni nesil 308'in içi bana 208 ve 3008 gibi kardeş modellerin bir melezini hatırlatıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yapı, sürücünün hakim olacağı kokpitte nispeten sakin ve orta konsoldaki yepyeni bir multimedya ekranı bu yapının ilerlemesini sağlayacak. Şarj edilebilir kablolu hibrit motor görsel efektlerde öne çıkıyor ve performans değerleri açısından da yeni zirveler göreceğimizi gösteriyor. Şu anda beklenen değerin yaklaşık 300 hp olduğunu söylemeye gerek yok.

Üçüncü nesil 308'in gelişimi hakkında bilgi almak için lütfen aracbul.com'u ziyaret etmeye devam edin. Üçüncü nesil 308'in station wagon gövde tipiyle birlikte satılması bekleniyor.

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin:

>>>>Youtube: Araçbul

>>>>İnstagram: aracbulcom

>>>>Facebook: aracbul.com

Advertisement