Yeni Mini Cooper SE Render Görüntüleri Paylaşıldı

Yeni Mini Cooper SE Render Görüntüleri Paylaşıldı

Mini Cooper markasının elektrikli versiyonu Cooper SE'nin yeni nesli için çalışmalar mesaiye ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de modelin görselleri sızdırılmıştı.

Mini cooper markasının elektrikli versiyonu Cooper SE'nin yeni nesli için çalışmalar mesaiye ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de modelin görselleri sızdırılmıştı.

Çin'den gelen o sızıntı görüntülerin ardından da yeni nesil Mini Cooper S Electric için Instagram'daki FutureCars isimli bir sayfa, bir hayali tasarım sundu takipçilerine. Nicolas Cavero adlı bir tasarımcının hazırladığı tasarımın doğruluğu henüz kesin değil.

Tasarımı incelediğimiz zaman Mini'nin alışılagelmiş tasarım anlayışının aynı şekilde güncellenerek devam ettiğini, aracın elektrikli olmasından dolayı kapalı bir ön ızgaraya sahip olduğunu görüyoruz. Eski nesil Mini cooper SE'de de olan bu detayların dışında yeni şeylere baktığımızda ise ilk olarak büyüyen yuvarlakfarlar dikkatimizi çekiyor.

Aracın Ön Bölümünde Değişiklik Olduğunu Görüyoruz

Aracın arka tarafı ise ön tarafa göre daha fazla değişiklik görebilir. Stop lambaları sıradışı trapezoidal bir şekle bürünmüş ve ilginç siyah desenleri var diyebiliriz. Tabii Birleşik Krallık bayrağı deseni de olmazsa olmazlar arasında yer alıyor.

Mini, 2024 yılı civarında tamamen yenilenmiş model ailesine üzeri açılabilir bir versiyonun da mutlaka geleceğini belirtmişti. O versiyon da belki tamamen elektrikli olarak da karşımıza çıkabilir. Bunların tümünü zaman gösterecek. Fakat en azından bu hayali tasarım ve sızıntı görüntüler ile araçların nasıl görüneceği hakkında fikir sahibiyiz diyebiliriz.

Advertisement