Yeni Ford Fiesta Türkiye'de

Yeni Ford Fiesta Türkiye'de

Geçtiğimiz yıl önce Avrupa'da tanıtımı yapılan model nihayet ülkemize giriş yaptı. Üç farklı donanım seçeneği bulunan modelin fiyatı da resmi olarak açıklandı.

Geçtiğimiz yıl önce Avrupa'da tanıtımı yapılan model nihayet ülkemize giriş yaptı. Üç farklı donanım seçeneği bulunan modelin fiyatı da resmi olarak açıklandı.

Yeni geliştirilen standart LED ön farlar, Ford Fiesta’nın modern tasarım detaylarını şık ve yatay çizgileriler birleştiriyor. Ayrıca modelin üst donanım paketlerinde opsiyonel olarak sunulan uzun farlarda yansıma önleme özelliği bulunan Matrix LED teknolojili LED ön farlar kullanılabilecek. Böylelikle karanlıkta, zorlayıcı yol ve hava koşullarında daha net görüş açısı sağlanabilecek.

Aracın arka bölgesinde yer alan yatay arka farlar, Ford Fiesta’nın geniş gövdeli duruşunu daha da kuvvetlendiriyor. Ayrıca Ford, makyajlı Fiesta'nın her donanım seçeneğin de kendisine has bir tasarım dili olduğunu belirtiyor.

Style donanım paketinde tamamen yenilenmiş ön ızgara daha büyük ve belirgin hal alırken orta kısmında konumlanan Ford logosu, siyah görünümlü ön ızgara ile uyum sağlıyor. Titanium donanım paketinde yan havalandırma ızgaraları, belirgin yatay levhalar ve krom çerçeveye sahip ön ızgara özellikleri ile karşımıza çıkıyor. Ford Performansı’ndan ilham alan ST donanım paketinde daha sportif özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni Fiesta’da Style modelinde 1.1L 75 PS 5 ileri manuel motor seçeneği ile karşımıza çıkarken, Titanium modelinde 1.0L 125PS Ecoboost Hibrit 7 ileri otomatik seçeneği ve ST modelinde ise 1.5L 200PS benzinli 6 ileri manuel seçeneği ile karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlk aşamada Style donanım paketi ile otomobil kullanıcıların beğenisine çıkan Ford Fiesta, Titanium ve ST donanım paketlerini de 2022 yılı içerisinde kullanıcılarına sunacak. Makyajlanan Ford Fiesta, 426.500 TL ’den başlayan satış fiyatı ile Mayıs ayında kullanıcıların satışına sunuldu.

Advertisement