Otomobil Devi Chery, Yeni stratejisini Açıkladı

Otomobil Devi Chery, Yeni stratejisini Açıkladı

​​​​​​​Çin'in önde gelen otomobil markalarından biri olan Chery, yeni enerji araçlarıyla birlikte küresel pazara girerek adından söz ettirmeyi amaçlıyor.

Çin'in önde gelen otomobil markalarından biri olan Chery, yeni enerji araçlarıyla birlikte küresel pazara girerek adından söz ettirmeyi amaçlıyor.

Türkiye pazarına da girmeyi planlarına dahil eden Çinli otomobil markası Chery, önümüzdeki yıllar için yeni enerji güç yapısını oluşturmayı planlıyor. chery firmasının yaptığı açıklamaya göre, elektrik ürünlerinin otomatik gelişimi kademeli olacak şekilde gerçekleştirilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 yılının Mayıs ayında, chery'nin 'dünyanın ilk' tam özellikli hibrit yapılandırması DHT üretim hattından ayrıldığını duyurmuştu. Bu ayrılığın akabinde TIGGO 8 PRO e+ kapsamıyla birlikte kuruldu ve resmi olarak Çin'de tanıtımını gerçekleştirdi.

Bu hibrit motor projesi, yüksek sıkıştırma oranlı derin miller çevrimi ve yüksek fakir yanmalı motor araştırmalarına dayandığını belirtelim. Ayrıca bu projenin Chery'nin toplu üretim motorlarına güçlü teknik destek sağladığını aktaralım.

Advertisement