Opel Grandland Türkiye'de

Opel Grandland Türkiye'de

​​​​​​​Opel Grandland Türkiye'de kullanıcıların satışına sunuldu. Benzinli motor seçeneği 809.900 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunulan model, dizel motor seçeneğinde bu fiyatı 919.900 TL'den başlayan fiyatlarla karşımıza çıkıyor.

Opel Grandland Türkiye'de kullanıcıların satışına sunuldu. Benzinli motor seçeneği 809.900 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunulan model, dizel motor seçeneğinde bu fiyatı 919.900 TL'den başlayan fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Opel Grandland, ülkemizde Edition, Elegance ve Ultimate olmak üzere 3 farklı donanım paketi ile satılacak.

Opel 2020 yılında Crossland’ı yenileme kararı almıştı. Şimdi ise Grandland'ı detaylı bir yenileme operasyonundan geçirdi. Opel firmasının diğer modellerinde olduğu gibi adındaki "X" takısını alınan model, dikkat çekici yeni özellikleri ile karşımızda.

İç tasarımında önemli değişikler olan Grandland, artık çift ekranlı tablet tipi bir kurulum ile karşımıza çıkıyor. Sürücü kabinine girdiğimiz andan itibaren modelin daha modern bir hale geldiğini hissedebiliyoruz. Opel’in Mokka modelinde de bulunan bu tasarım, yüksek donanım paketlerinde 10 inç büyüklüğünde olan bilgi eğlence sistemi ekranı ile kuvvetlendirilmiş.

Aracın ön konsolunda da bazı değişimler olduğunu söyleyebiliriz. Vites kolunun küçüldüğünü görebiliyoruz. Ekranın alt kısmına eklenen yeni havalandırma kanalı ile bu bölgedeki akışkanlığı korumak amaçlanmış.

Grandland'e 360 derece kamera ve adaptif hız sabitleyici gibi özellikleri ekleyen Opel firması, aktif şerit takip sistemi ve otomatik park asistanını da standart olarak kullanıcılarına sunuyor.