Yeni Fiat Doblo Trekking Tanıtıldı!

Yeni Fiat Doblo Trekking Tanıtıldı!

Fiat Doblo, yenilenen Trekking versiyonu ile karşımızda. Konforlu yapısından ödün vermeden sunulan eşsiz performansı, modelin her türlü yol koşuluna hazır olmasını sağlıyor. 

2000 yılından beri kendi sınıfında çığır açan Fiat Doblo, yenilenen Trekking versiyonu ile karşımızda. konforlu yapısından ödün vermeden sunulan eşsiz performansı, modelin her türlü yol koşuluna hazır olmasını sağlıyor. Efsaneleşmiş olan Fiat Doblo, yeni Trekking versiyonu tanıtıldı. Eşsiz performansı ile gözleri büyülüyor. Bu performans ile her türlü yol koşuluna hazır halde.

Doblo Trekking, 1.6 litrelik Multijet motor seçeneği ile 120 bg güç üretebiliyor. 10 mm yükseltilmiş gövdesi ve Traction Plus adı verilen çekiş gücünü artıran sistemi ile sürüş hissiyatı artırılmış durumda. Yeni Fiat Doblo Trekking’te 1.6 lt multijet motor seçeneği ile 120 bg güç üretiyor ve Tranction Plus adında çekiş gücünü arttıran sistem ile 10mm yükseltilmiş gövdesi gücüne güç katıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Titanyum Gri tavan rayları, titanyum grisi ön ve arka tampon koruma parçaları, 16 inç titanyum gri alaşım jantları, “Trekking” yazılı siyah yan kapı çıtası ve Piano Black yan aynaları ile tasarımda üzerinde baya uğraşılmış görünüyor.

Tasarımı Özgünlüğünü Koruyor

Doblo Trekking'in kabininde ise geleneksel modelin çizgisinin korunduğunu görüyoruz. Gri renkteki kapı açma kolları, turuncu dikişli siyah kumaş koltuklar ve bu tasarım ile uyum gösteren vites ile el freni körüğündeki turuncu dikişler ise Trekking'i özel kılan detaylardan. Yeni 7 inçlik dokunmatik ekranlı bilgi eğlence sistemi ise yaşam alanındaki konforu artıracak. Bu dokunmatik ekranın Apple Car Play ve Android Auto gibi sistemleri de desteklediğini belirtelim.

Kabinde ise geleneksel modelin çizgisinden devam ediyor. Gri renkteki kapı açma kolları, turuncu dikişli siyah kumaş koltuklar ise Trekking’in kendini farkını koyan detaylardan. 7 inçlik dokunmatik ekranlı bilgi eğlence sistemi ile Android Auto ve Apple Carplay bağlantı seçeneklerini destekliyor.

Ağustos ayına özel Doblo Trekking, 209.900 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak. Model Ağustos ayına özel 100.000 TL’ye 12 ay %0,89 kredi desteği ile birlikte satın alabileceksiniz.

Advertisement