Yeni Cadillac GT4 ve CT6'nın Fotoğrafları Paylaşıldı

Yeni Cadillac GT4 ve CT6'nın Fotoğrafları Paylaşıldı

​​​​​​​ABD merkezli otomobil üreticisi Cadillac, Çin pazarında daha güçlü olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

ABD merkezli otomobil üreticisi Cadillac, Çin pazarında daha güçlü olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı (MIIT) tarafından Cadillac’ın Çin piyasasına çıkarmak istediği GT4 ve CT6'ya ait görseller paylaşıldı.

Çin’de piyasaya çıkacak olan iki modelden biri olan Cadillac CT6 modeline bakalım. 2022 yılının başlarında araç ağır bir kamuflaj ile Detroit bölgesinde karşımıza çıkmıştı. Sedan kasa tipindeki otomobilin düşük arz ve talepten dolayı ABD de satışı yapılmıyor. Bu yüzden aracın yalnızca Çin'de piyasaya çıkarılması bekleniyor.

Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre otomobil eski nesli ile aynı dingil mesafesine sahip olacak. Araçta 2.0 litrelik 227 beygir güç üreten bir motor yer alacak.

Çin de piyasaya çıkacak olan diğer model GT4’ün özelliklerine bakalım. GT4 de CT6 ile aynı motor yer alıyor. Arka kısma doğru alçalan bir tavan yapısına sahip olan aracın crossover kasa tipinde gözüktüğünü söylemek mümkün. Çin'de yer alan SAIC-GM Dongyue Automobile Co. Ltd. şirketi iki otomobilin de üretimini yapacak.

Advertisement