Volkswagen'in Passat Boyutlarındaki Elektrikli Sedanı Görüntülendi

Volkswagen'in Passat Boyutlarındaki Elektrikli Sedanı Görüntülendi

Otomotiv firmaları elektrikli araçlar konusunda büyük oynamaya başladı. Bu alanda ID ailesiyle rekabet eden Volkswagen'in sürün gamına ekleyeceği Passat boyutlarındaki elektrikli sedan modeli ilk kez kameralar karşısına çıktı.

Otomotiv firmaları elektrikli araçlar konusunda büyük oynamaya başladı. Bu alanda ID ailesiyle rekabet eden Volkswagen'in sürün gamına ekleyeceği Volkswagen Passat boyutlarındaki elektrikli sedan modeli ilk kez kameralar karşısına çıktı. Aracın ismi henüz belli olmasa da 2023 yılında piyasaya sürülmesini bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İsmi Henüz Net Değil

Bahsettiğimiz bu model ID.6 olarak isimlendiriliyor. Ancak bu isim Çin'deki üç sıra koltuklu bir elektrikli SUV modelinde yer alıyor. ID.5 ise zaten satışta olan ID.4'ün coupe-SUV versiyonuna verilecek. Diğer taraftan ID.8 isimli büyük bir SUV'un da aileye ekleneceğini de belirtelim. Dolayısıyla elektrikli sedan modelinde hangi ismin tercih edileceğini henüz bilmiyoruz. Geliştirme sürecindeki kod ismi 'Aero B'.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aslında elektrikli Volkswagen sedanın görüntülerine baktığımız zaman İlk bakışta fazla kamuflaj taşımıyor gibi görünse de özellikle ön ve arka bölümde pek çok detayın sahte çizgilerle gizlendiğini belirtelim. Volkswagen, farları ve stopları bantlarla başarılı bir şekilde gizlemiş ve içten yanmalı model süsü vermek için hava girişi ve egzoz çıkışı gibi detaylara yer vermiş.

Si de sitemiz üzerinden Volkswagen otomobiller ve diğer tüm marka-model otomobiller için fiyat teklifi alabilir, size uygun araca sahip olabilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden araç karşılaştırmaları yapabilir ve güncel otomobil haberlerini takip edebilirsiniz.