Ticari Dacia Duster İle Hiç Tanıştınız Mı?

Ticari Dacia Duster İle Hiç Tanıştınız Mı?

Dacia Duster'ın yükleme hacmini az bulan ve bu aracı ticari amaçla kullanmak isteyen müşterilerin varlığından dolayı özel bir versiyon geliştirilmiş. Zaten İngiltere otomobil pazarında Ford Fiesta da dâhil olmak üzere çeşitli modellerin ticari/van seçenek

Ülkemizin en çok satan SUV'lerinden olan Dacia Duster’ın yerden yüksek yapısı, düşük yakıt tüketimi ve uygun fiyat seçenekleri gibi olumlu güzel özelliklerine ek olarak, 445 lt’lik bagaj hacmi de birçok kullanıcıyı büyülemeyi başarıyor.

Ancak İngiltere pazarında satışa sunulan Dacia Duster'ın yükleme hacmini az bulan ve bu aracı ticari amaçla kullanmak isteyen müşterilerin varlığından dolayı özel bir versiyon geliştirilmiş. Zaten İngiltere otomobil pazarında Ford Fiesta da dâhil olmak üzere çeşitli modellerin ticari/van seçeneklerini görmekteyiz.

Dacia Duster Commercial İsmiyle Satışa Sunuluyor

Bu SUV’nin doğrudan Duster Commercial olarak isimlendirildiğine şahit oluyoruz. Commercial kelimesi ise Türkçede ticari anlamına gelmektedir.

Peki bu ticari Duster'ın yükleme hacmi ne kadar?
445 lt’lik standart
bagaj hacminin 1.623 lt’ye kadar yükselmektedir.

Romanyalı üretici Dacia, otomobilin ticari seçeneği olsa dahi giriş seviyesinde USB, Bluetooth bağlantıları, hız sınırlayıcı ve direksiyondan ses sistemi kontrolleri gibi özellikleri standart donanım paketinden ayırmamış. Hatta otonom acil durum fren sistemi de standart donanım listesinde görülüyor.

Duster’ın ticari olması, camlarının ortadan kaldırılmasını da engellememiş, Dacia sadece kullanılmayan camları siyah film yerleştirmiş. Yani dışarıdan bakıldığında pek fazla bir değişiklik söz konusu değil. Modelin motor üniteleri de standart yani binek versiyonu ile aynı durumda.