Eylül Ayı Güncel Volkswagen Passat Fiyatları

Eylül Ayı Güncel Volkswagen Passat Fiyatları

Volkswagen Passat, Türkiye pazarında oldukça iyi bir ilgi görüyor. Fakat birkaç aydır üst üste gelen zamlardan sonra, aracın satışları biraz durgunlaştı. Globalde 30 milyondan fazla satan ve yaklaşık 100 ayrı pazarda satışa sunulan Vw Passat, Golf'ün ardı

Alman marka Volkswagen'ın en popüler araçlarından Passat, Türkiye pazarında da oldukça iyi bir ilgi görüyor. Fakat birkaç aydır üst üste gelen zamlardan sonra, aracın satışları biraz durgunlaştı. Globalde 30 milyondan fazla satan ve yaklaşık 100 ayrı pazarda satışa sunulan Vw Passat, Golf'ün ardından Alman üreticinin en çok sattığı ürün olarak tarihe geçmişti.

Volkswagen Fiyat Listesi

Eylül ayı özelinde Volkswagen Passat fiyatları; modelin Impression, Business ve Elegance paketleri ile satışa sunuluyor. kapsıyor.
İşte Eylül ayı güncel Vw Passat fiyat listesi:

  • Volkswagen Passat Impression 1.5 TSI ACT 150 PS DSG – 415 bin 600 TL
  • Volkswagen Passat Business 1.5 TSI ACT 150 PS DSG – 472 bin 900 TL
  • Volkswagen Passat Elegance 1.5 TSI ACT 150 PS DSG – 570 bin 800 TL
  • Volkswagen Passat Business 2.0 TDI 150 PS DSG -755 bin 300 TL
  • Volkswagen Passat Elegance 2.0 TDI 150 PS DSG – 907 bin TL

Volkswagen Passat Yolun Sonuna Yaklaştı

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, Passat modelini ABD ve Avrupa pazarlarında üretimine ve satışına son vereceğini geçtiğimiz aylarda duyurmuştuk.Bunun en büyük sebebi ise Alman üreticinin artık elektrikli SUV otomobillere yönelmesi olarak gösterilmişti. Bu kararla Volkswagen Passat'ın 2023 yılından itibaren yollara veda etmesi bekleniyor. Volkswagen, Emden üretim tesisinde Passat'tan boşalan yeri, elektrikli crossover ID4 ve elektrikli sedan Aero B araçlarıyla doldurmayı planlıyor.Alman marka, Passat'ın Kuzey Amerika seçeneğini ürettiği ABD pazarındaki Tennessee fabrikasında ise önümüzdeki senelerde Aero B modelini üretmeyi planlıyor.

Son Passat 2023 Yılında Üretilecek

Şu anda Almanya'daki Emden fabrikasında üretilen Vw Passat modelleri, yeni jenerasyon ile beraber Skoda'nın Superb modeli de ürettiği Kvasiny fabrikasına taşınacak ve 2023’te karşımıza çıkacak

Advertisement