Türkiye'nin Uçan Arabası Cezeri'ye İlgi Büyük

Türkiye'nin Uçan Arabası Cezeri'ye İlgi Büyük

Baykar, en güncel teknolojilerle geliştirdiği ürünleri TEKNOFEST’ 2021’de kullanıcılara sunacak. Baykar tarafından milli ve özgün kaynaklarla geliştirilen uçan araba 'Cezeri' TEKNOFEST 2021’de görücüye çıkacak.

Ülkemizin ilk yerli ve milli insansız hava araçlarını üreten Baykar, en güncel teknolojilerle geliştirdiği ürünleri TEKNOFEST’ 2021’de kullanıcılara sunacak. Baykar tarafından milli ve özgün kaynaklarla geliştirilen uçan araba 'Cezeri' TEKNOFEST 2021’de görücüye çıktı.

Daha önce 2019 yılında gerçekleştirilen TEKNOFEST’te tanıtılan Türkiye’nin uçan arabası bugün başlayan TEKNOFEST’te de sevenleri ile buluştu. Uçan arabanın gelecekte trafik sıkışıklığının önüne geçmesi ve şehir içi ulaşımın kolaylaşmasına katkıda bulunması amaçlanıyor. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği uçan arabanın 10 - 15 yıl içerisinde yollara inmesi bekleniyor.

Bilim Kurgu Filmlerindeki Araçlara Benziyor

TEKNOFEST’i ziyaret eden Göksel Yaman isimli vatandaş uçan arabayla ilgili olarak ''Uçan araba 'Cezeri' oldukça ilgimizi çekti. Bilim kurgu filmlerinde gördüğümüz araçlara benziyor. Kullanılmaya başlandığında trafik sorununa çözüm olabilir ve hayatı kolaylaştırır. Yerli firmalarımızın böyle teknolojiler geliştirmesinden dolayı çok mutlu ve gururluyum'' ifadelerini kullandı.

Uçan arabalarla ilgili önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri sitemiz üzerinde takip edebilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden tüm marka ve model sıfır araç güncel fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Yine sitemiz üzerinden araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz.

Advertisement