Stroll, Tüm Takımları Birbirine Yakın Görüyor

Stroll, Tüm Takımları Birbirine Yakın Görüyor

Aston Martin sürücüsü Lance Stroll, tüm Formula 1 takımlarının Suudi Arabistan'da birbirine yakın olduğunu ifade etti.

Aston Martin sürücüsü Lance Stroll, tüm Formula 1 takımlarının Suudi Arabistan'da birbirine yakın olduğunu ifade etti. Aston Martin, cuma günü karşımıza çıkan antrenman turlarında en hızlı ikinci takım görüntüsünü ortaya koydu ve Bahreyn'deki performansını sürdürdü.

Bu hafta sonu elini daha iyi hissettiğini ifade eden Lance Stroll, takımın tekrar rekabetçi göründüğünü ifade etti ve herkesin çok yakın olduğuna dikkat çekti.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Bu bölümde sürüşün her zaman eğlenceli odluğunu ifade eden Stroll çok fazla adrenalin olduğunun altını çizdi ve gerçekten yüksek hızlı bir pist olduğunu ifade etti. Bu nedenle keyif aldığını ve zorlamaya devam edip yarın için biraz zaman bulmaya çalışacağını da sözlerine ekledi. Elinin daha iyi olduğunu ve kendini iyi hissettiğini ifade eden Stroll biraz ağrısının oldğunu ancak o kadar da kötü olmadığını ifade etti.

Tempo olarak tüm takımların birbirine yakın olduğunu ifade eden Stroll, herkesin birbirine çok yakın göründüğünü ifade etti. Alpine takımı hızlı görünüyor. Onları bu kadar hızlı gördüğüne şaşırdığını da sözlerine ekleyen Stroll Ferrari markasının yarın orada olacağına emin olduğunu söyledi. Mercedes takımının da oldukça iyi göründüğünü de sözlerine ekledi. Yarışların yakın geçeceğini ifade eden Stroll “Neler olacağını göreceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Advertisement