Sıfır Renault Modellerinde 2021 Yılının Son Kampanyaları

Sıfır Renault Modellerinde 2021 Yılının Son Kampanyaları

Markalar sıfır araçlarda kampanyalar yapmaya devam ediyor. Renault tarafından açıklanan aralık ayı kampanyalarında avantajlı fiyatlar sunuluyor. İşte sıfır Fiat araçlarda 2021 yılının son kampanyaları sizlerle.

Kur artışı ile artan fiyatlar sonrası kimi markalara ait bayilerde araç bulma konusunda alıcıların zorlandığını belirtelim. Ancak bugünlerde markaları sıfır araçlarda kampanyalar yapmaya devam ediyor. Renault tarafından açıklanan aralık ayı kampanyalarında avantajlı fiyatlar sunuluyor. İşte sıfır Fiat araçlarda 2021 yılının son kampanyaları sizlerle.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İkinci el otomobilde ortaya çıkan yüksek fiyatlar sonrası vatandaşlar sıfır kilometre araca yöneldi. Otomobil firmaları tarafından düzenlenen araç kampanyalarını sizler için araştırdık.

Otomobil firmaları için Aralık ayı çok büyük bir öneme sahip. Aralık ayı içerisinde yapılacak olan sıfır kilometre otomobil satışları firmaların yıllık hedefleri için oldukça belirleyici oluyor.

Dev firmalar yıllık otomobil satış rakamlarına ulaşabilmek için müşterilere cazip fırsatlar sunuyor.

Aralık Ayı Sıfır Araç Kampanyaları

Renault’dan yapılan açıklamada Aralık 2021’de araç almak isteyen kullanıcılar için bazı sıfır kilometre araçlarda müşterilere avantajlı imkânlar sunuluyor.

Yapılan kampanya doğrultusunda detaylara baktığımız zaman 2021 model Renault Megane Sedan otomobil satın alımlarında müşterilere 100 Bin TL kredi desteği veriliyor. Bu otomobil için sağlanan kredi desteğinin 24 ay vadeli ve aylık yüzde 1,67 faizli olarak karşımıza çıkıyor.

Renault ayrıca Aralık ayı boyunca Renault Clio model otomobil için de müşterilere kredi desteği vereceğini de belirtti. Buna göre 24 ay vadeli 100 Bin TL'lik kredi müşterilere aylık yüzde 1,67 faizle sunulacak. Bu kredi desteği sadece 2021 model Yeni Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg versiyonlu araçta bulunacak.

Renault ayrıca Aralık ayında müşterilere bir de takas indirimi yapıldığı dile getirdi. Buna göre takas ile Yeni Taliant, Yeni Clio, Zoe ve Megane Sedan model otomobil alımlarında müşterilere 2.000 TL takas imkanı sunulacak.