Citroen Ami’de Binlerce Kişiyi İlgilendiren Gelişme

Citroen Ami’de Binlerce Kişiyi İlgilendiren Gelişme

Türkiye'nin en ucuz otomobili Citroen Ami ülkemizde satışa sunulacak. Araç Türkiye'de lansmanını yaptı. İki kişilik elektikli araç Ami için ehliyet ve MTV zorunluluğu yer alıyor. Citroen Ami'nin avrupa fiyatı belli oldu.

Türkiye'nin en ucuz otomobili Citroen Ami ülkemizde satışa sunulacak. Araç Türkiye'de lansmanını yaptı. İki kişilik elektikli araç Ami için ehliyet ve MTV zorunluluğu yer alıyor. Citroen Ami'nin avrupa fiyatı belli oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Citroen Ami, ülkemizde hızla artan araç fiyatlarına nazaran herkesin araç sahibi olmasını kolaylaştıracak. 16 yaş ve üzeri herkesin kolaylık kullanabileceği Citroen Ami için B1 ehliyet zorunlu tutuluyor. Binlerce kişinin alma hayali kurduğu araç Türkiye'de tanıtımını gerçekleştirdi. Şimdi herkes Citroen Ami'nin Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağını merakla bekliyor.

Rahat Bir Kullanımı Var

İç mekanı oldukça sade ve basit tasarlanan Ami, rahat ve kolay bir kullanım amaçlıyor. 5.5 kWh kapasiteli lityum iyon bataryasıyla menzili 70 kilometre. Ami, ev tipi prizlerde yalnızca 3 saatte şarj olabiliyor.

Aracın Avrupa satış fiyatı ise 7 bin euro seviyesinde. Citroen Ami'nin Türkiye'deki fiyatı ise henüz açıklanmadı.